Cum a reușit Delia Antal să fenteze moartea de trei ori

Ultima actualizare:

    Delia Antal a fentat moartea pe trei oriFoto: Captură Prima TV
Delia Antal a fentat moartea pe trei oriFoto: Captură Prima TV

O vacanţă de vis în Cuba se putea sfârşi cu o tragedie. Delia Antal a reușit să sfideze moartea pentru a treia oară. Actrița a fost la un pas să își piardă viața.

Peisaje desprinse din filmele cu mafioţi, trabucuri scumpe și oameni ospitalieri. Asta a atras-o pe Delia Antal atunci când şi-a ales vacanţa de Revelion!

''Am zis să luăm cel mai mişto hotel. Ni s-a recomandat un hotel de 5 stele. Hotelul este impecabil, pe dinafară. Pe dinăuntru nu cred că are condiţii nici de 2-3 stele'', a spus Delia Antal, pentru emisiunea Click!, difuzată de luni până joi de la ora 23:30, la Prima TV.

A trecut peste lipsa confortului de 5 stele şi a ales să se distreze și să trăiască în stil tradiţional, dar vacanţa de vis era cât pe ce să se transforme într-o catastrofă.

''M-am pus în pat să citesc despre Cuba, când am aprins veioza m-am curentat. Partea dreaptă a corpului a fost în electroşoc. Dacă era mai puternic, puteam să mor'', a mărturisit aceasta.

Preţ de câteva secunde, Delia a simţit cum curentul îi străpunge corpul: ''Am ţipat foarte tare şi prietenul meu m-a tras de mână. A fost un instinct, nici el nu ştia ce face. M-am speriat foarte tare, am făcut reclamaţie şi mi-au zâmbit în faţă, de parcă era normal'', a povestit blonda, căreia i-au trebuit două zile să iasă din șoc.

În urmă cu câţiva ani, Delia Antal a trecut printr-o altă cumpănă. Aceasta a fost şi atunci la un pas să-şi piardă viaţa: ''Am mers la Urgență și direct mi-au făcut operație. Mi-a făcut laparoscop şi histeroscopie. Au descoperit un țesut care arăta pe film ca un fel de pânză de păianjen și tot ficatul era acoperit, iar tot țesutul se ducea spre rinichi. Doctorii mi-au spus că dacă ajungea la rinichi, cu siguranță muream''.

Cadrele medicale din Londra, acolo unde actriţa de 34 de ani trăieşte de ani buni, au mărturisit că nu s-au confruntat niciodată cu un asemenea caz: ''Cauza sau boala nu se știe cum se numește nici în ziua de azi, am fost un caz unic'', a mai detaliat ea.

Fire puternică, Delia a fost pusă la încercare încă de când era copil! La vârsta de 4 ani, blonda a văzut pentru prima oară moartea cu ochii, când era să cadă de la etajul 4 al blocului în care locuia: ''Aveam pe balcon o masă la nivel cu dunga de la balcon. Eu cu fratele meu pe masă, sus, dansam. Îți dai seama, daca alunecam puțin, cădeam de la etajul 4'', a încheiat Delia, la Prima Tv.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Tom Cruise și Nicole Kidman (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image jpeg
violeta banica jpg
banner oana roman doliu png
Mario Fresh și Alexia Eram
valeriu gheorghita jpeg
razvan si irina fodor
banner Mădălina Pamfile
iulia si mihai albu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net