Designerul vedetelor a slăbit 10 kilograme într-o lună: "Mâncam câte 10 prăjituri o dată" VIDEO EXCLUSIV

Ultima actualizare:

    Stephan Pelger a reuşit să slăbească 10 kilograme într-o lună şi jumătate, cu mult sport şi o dietă strictăFoto: arhivă personală
Stephan Pelger a reuşit să slăbească 10 kilograme într-o lună şi jumătate, cu mult sport şi o dietă strictăFoto: arhivă personală

A făcut zeci de vedete să arate impecabil în creaţiile sale, dar a venit vremea să aibă grijă şi de el. Designerul Stephan Pelger s-a apucat serios de sport, iar într-o lună şi jumătate, creatorul de modă a slăbit 10 kilograme.

Ileana Badiu, Elena Gheorghe, Jojo, Principele Radu şi Principesa Margareta, Andreea Marin, sunt doar câteva dintre vedetele care au defilat pe covorul roşu îmbrăcate în ţinute semnate de Stephan Pelger. Absolvent al Şcolii Populare de Arte şi al Institului de Modă de la Viena, designerul este faimos în ţară şi în străinătate. Creaţiile sale au fost admirate pe podiumurile de modă din Milano, Berlin, Paris şi Veneţia.

Şi pentru că look-ul este foarte important în lumea bună, Stephan Pelger a început să aibă grijă ce manâncă şi să facă foarte multă mişcare. În ultima vreme, creatorul de modă se îngrăşase mai bine de 10 kilograme, din cauza alimentaţiei haotice şi a poftei pentru dulciuri.

"Am avut si emisiuni, am avut si atelierul, am avut si show-urile de prin afară. Deci, a fost foarte foarte mult si compensam cu foarte multa mancare. Rasplata consta in dulciuri. Treceam seara pe la o cofetarie, care e in apropierea casei mele si imi cumparam cate 8-10 ecleruri si le mâncam pe toate de-odată. După care eram foarte fericit jumătate de oră şi după aia intram în depresii", a povestit Stephan Pelger la emisiunea Click!, difuzată de luni până joi, de la ora 23:30, pe Prima TV.

Cel care l-a scos din depresii pe Stephan, a fost Alexandru, instructorul său personal.

"Am decis, din ianuarie, să-mi iau un antrenor de fitness, pentru că nu îmi place să merg la sală, recunosc. Nu sunt omul care merge la sală. Este mult prea aglomerat, trebuie să stai să aştepţi după aparate şi, în plus, antrenorul nu se poate ocupa atât de bine de tine, ca un antrenor personal care vine acasă şi practic esti al lui, de la minutul 1, pana la minutul 60", a mai spus stephan Pelger.

Aşa a ajuns creatorul de modă să se antreneze, aproape zilnic, în parc. Sportul, combinat cu o dietă strictă, l-a ajutat să dea jos nu mai puţin de 10 kilograme, într-o lună şi jumătate. "Acum am 81 de kilograme... La 78, m-aş simţi perfect. O să menţin antrenamentul, ca să pun masă musculară", a încheiat el.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
Bella Hadid a plans in fiecare zi jpg
banner Vladuta Lupau png
carlas dreams
banner simona florescu png
banner Cristina Cioran png
cub laurette png
Majda Aboulumosha (36 de ani) este deja o prezență exotică ravisantă însă își dorește să arate din ce în ce mai bine
banner Petrică Hîrțescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net