Fetița Andrei va avea mulți prieteni de vârsta ei printre copii vedetelor. Cine a mai născut anul acesta.

image
Fetița Andrei va avea o companie selectă atunci când va creștefoto: facebook.com

Fetița Andrei s-a născut într-un an foarte norocos, în care o mulțime de vedete autohtone au născut, așa că va avea foarte mulți prieteni de vârsta ei printre odraslele starurilor din showbiz-ul românesc.

Fetița Andrei a venit pe lume ieri, 23 iulie,  spre bucuria părinților, apropiaților dar și a fanilor cântăreței și ai soțului ei. Andra și Cătălin Măruță nu s-au temut și au făcut publică o fotografie cu fetița lor la doar câteva ore după naștere, ba mai mult, au prezentat-o în direct la TV.

Dar fetița Andrei nu este singurul copil de vedete ce a venit pe lume în acest an ce pare să fie unul norocos. Mai multe vedete ca niciodată au născut în acest an, iar noi facem o trecere în revistă a copiilor de vedete care au toate șansele să devină vedetele următoarei generații.

Mirela Boureanu Vaida a născut tot o fetiță

La vârsta de 32 de ani, Mirela Boureanu Vaida a născut o fetiță pe nume Carla Maria. Cu toate că este la un post rival cu cel la care este Cătălin Măruță, avem toate șansele ca pe viitor fetița Andrei și fetița Mirelei Boureanu Vaida să devină prietene, fiind de vârstă apropiată și cu părinți ce se învârt în showbiz.

Antonia a născut un băiețel

image
Fetița Andrei ar putea să se împrietenească și cu băiatul Antoniei

Fetița Andrei ar un alt ‘coleg’ de generație băiatul Antoniei și al lui Alex Velea. E drept că el este ceva mai mare ca vârstă, fiind născut chiar pe finalul anului 2014, însă și el are ambii părinți vedete.

În acest caz, Alex Velea și Antonia au încercat multă vreme să protejeze identitatea copilului lor și nu au publicat poze în care să I se vadă fața, însă ulterior au renunțat la această idee.

Andreea Mantea este mămica unui băiețel

image
Fetița Andrei ar putea foarte bine să se împrietenească și cu băiatul Andreei Mantea

În luna mai a acestui an, Andreea Mantea a născut un băiețel sănătos. Prezentatoarea TV are 28 de ani și este la primul copil, iar față de fetița Andrei, băiețelul Andreei va crește cel puțin o perioadă fără tată. Cristi Mitrea, tatăl copilului Andreei Mantea a ales să nu fie alături de ea și de copilul său.

Dana Nălbaru a născut cu puțin timp înaintea Andrei

image
Fetița Andrei s-a născut cu puțin timp înainte de fetița Danei nălbaru

Fetița Andrei a venit pe lume cu doar câteva ore înainte de băiețelul Danei Nălbaru. Fosta solistă de la HI-Q este și ea, la fel ca Andra, la a doua naștere. Dana Nălbaru este împreună cu actorul Dragoș Bucur de mai bine de opt ani de zile.

Tot un băiețel a născut și Giulia

image
Fetița Andrei și băiețelul Giuliei s-au născut la câteva luni distanță

Fetița Andrei este printre puținele fetiță născute de vedete în ultima perioadă, cei mai mulți fiind băieței. Este și cazul Giuliei care a dat naștere tot unui băiețel, iar alături de ea a fost imediat la spital prietena Antonia, mămica tot a unui băiețel. Ba mai mult, cele două au născut asistate de același medic, la distanță de doar 4 luni.

Raluca Pastramă i-a dăruit lui Pepe o fetiță

image
Raulca Pastramă a făcut și ea o fetiță de curând

Este cunoscută prietenia dintre cuplul Pepe  - Raluca și Andra – Cătălin Măruță. Cel mai probabil fetița Andrei va fi o prietenă la fel de bună cu fetița lui Pepe, mai ales că cele două sunt de vârste apropiate. Raluca Pastramă a născut în ziua de Florii, în 5 aprilie 2015.

cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
brenciu si nevasta jpg
image jpeg
cub laurette png
sotie cumpanasu jpg
image png
image png
anca serea jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
daniel onoriu jpg
Dorian Popa
image png
sotie cumpanasu jpg
image png
2 britney spears jason alexander party time jpg jpeg