FOTO Rochiţe fără chiloţei, la noi, şi la ei!

image
Vedete romanesti

Am trăit s-o vedem şi pe asta! Anda Adam (34 de ani) s-a fălit recent cu o rochiţă extrem de sexy, pentru care şi-a lăsat bikini acasă.

 Însă, tonul acestor ţinute îndrăzneţe a fost dat de vedete internaţionale, precum Paris Hilton, Jennifer Lopez sau Gwyneth Paltrow. Mai multe vedete cu ştaif, de peste Ocean, îşi şochează fanii, pe covorul roşu, cu rochiile de infarct, cu vedere la coapse, fără chiloţei. De exemplu, Jennifer Lawrence a venit într-o astfel de ţinută la un chef de după decernarea Premiilor Oscar, Paris Hilton a purtat rochia de top la Premiile Grammy, iar Jennifer Lopez a ales modelul curajos pentru o lansare de film, din Los Angeles. Iar lista poate continua, căci s-au găsit multe staruri nonconformiste.

Cum vedetele noastre nu se lasă mai prejos, şi trag cu ochiul în revistele mondene cu vedete de cinci stele, hop şi ele, în piese vestimentare asemănătoare. Andreea Bălan, Loredana Groza şi Ruby şi-au permis această aroganţă, deşi criticii de modă le-au taxat cu bile negre. Mai nou, şi Anda Adam s-a fotografiat într-o rochie cu vedere la coapsă, însă a omis să spună că a achiziţionat-o, surpriză, de la brand-ul BBY, a cărei imagine este veşnica ei rivală, Bianca Drăguşanu.

image
Vedetele straine defilează cu zonele intime la vedere
maurice munteanu
Adriana și Eliza Iliescu
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
jude law phillipa coan jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
Catrinel Sandu familie Sarasota Florida jpg
horia tecau jpg
harry charles jpg
alerta DSU copil disparut galati jpg
femeie pistol arma de foc revolver foto shutterstock
image
image
image
image
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
Adriana și Eliza Iliescu
jude law phillipa coan jpeg
bruce willis moonlighting jpg jpeg
Catrinel Sandu familie Sarasota Florida jpg