Gerard Butler va juca la nuntă în România VIDEO EXCLUSIV

19 iunie 2015
image
Gerard Butlerfoto: arhiva personală

Gerard Butler (45 de ani) nu mai are scăpare. Vrea nu vrea, starul de la Hollywood va juca, în septembrie, la nuntă. Nu oriunde, ci în România. Dar oare cine l-a convins să facă acest pas? Este posibil ca această vizită să aibă legătură cu Mădălina Ghenea (26 de ani).

Deşi relaţia controversată dintre Gerard Butler şi Mădălina Ghenea a durat doar câteva luni, românca l-a convins totuşi pe renumitul actor de la Hollywood să vină pe meleaguri româneşti. Dar planurile serioase de viitor l-au cam pus pe fugă pe Butler, aşa că dragostea dintre ei s-a stins la fel de repede precum a început. Domnişoarelor, pregătiţi-vă! În toamna anului viitor, Gerard Butler va dansa la nuntă, chiar aici, în România. Nu vă speriaţi, căci nu îşi pune pirostriile, ci va fi invitatul de onoare la cununia religioasă a lui Costas Mandylor.

Prietenul lui, actorul Costas Mandylor, se însoară în țara noastră

image
Actorul Costas Mandylor este bun prieten cu Gerard Butler, așa că l-a invitat pe acesta din urmă la nunta sa, care va avea loc în România

Actorul Costas Mandylor (29 de ani), întrebat când va avea loc nunta și dacă este adevărat că Gerard va veni la nunta lui, a răspuns afirmativ: „Cândva în septembrie (va avea loc nunta, n.r.). E România, e departe! Dar invitatul meu principal va fi Gerard Butler. E cel mai bun prieten al meu, suntem ca fraţii”, a spus Mandylor.

Costas Mandylor, cunoscut din seria de filme Saw a fost cucerit de ţara noastră, aşa că meniul de nuntă va fi unul tradiţional românesc, de care actorul s-a declarat ca fiind profund impresionat: „Va fi ceva diferit. Şi de ce nu? Mâncarea românească este fantastică. Nu ştiu denumirile specialităţilor tradiţionale dar sunt foarte bune”.

Mai mult, acesta spune că românii sunt speciali și mai puțin aroganți față de alții pe care a avut ocazia să-i întâlnească, de exemplu, brazilienii: „Spiritul românilor este foarte bun pentru mine. Am fost în Brazilia, eu sunt grec... Dar românii sunt speciali. Te privesc în ochi când vorbesc cu tine, nu sunt cu nasul pe sus”, a spus artistul. Cât despre viitoarea lui soție, Victoria, Mandylor crede că va fi plăcut impresionată de români: „Va fi surprinsă de oamenii de aici şi va fi un lucru important pentru ea. Dar sunt norocos că este la fel de frumoasă ca româncele”.

Mădălina Ghenea se iubește acum cu alt actor, Giulio Berruti

image
Mădălina Ghenea are o slăbiciune pentru actorii străini. De data aceasta i-a picat în mreje Giulio Berruti

Suntem totuşi curioși, de cine va veni însoţit la nuntă, Gerard Butler, căci inima Mădălinei Ghenea nu mai este de mult liberă. Presa italiană a luat foc după ce, în urmă cu câteva zile, au fost publicate fotografii cu românca noastră care ieşea dintr-un hotel la 7 dimineaţa alături de actorul Giulio Berruti. Imaginile sunt cu atât mai incendiare cu cât, italianul este logodit şi se pregăteşte de nuntă.

cub bianca dragusanu gabi badalau animat gif
anca turcasiu jpg
BeFunky collage (19) jpg
BeFunky collage (18) jpg
bobonete jpg
bianca dragusanu gabi badalau jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
cub ioana ginghină animat gif
1 princess charlene of monaco gettyimages 1188623882 jpg jpeg
3dragusanu bassam png
image png
1 doinita oancea poveste jpg jpeg
roxana nemes deschidere jpg