Kate Moss şi Lindsay Lohan au sărit la bătaie. Motivul nu e greu de ghicit!

Ultima actualizare:

    Kate Moss este  căsătorită cu  Jammie Hince  de trei aniFotografii: Playboy.com
Kate Moss este căsătorită cu Jammie Hince de trei aniFotografii: Playboy.com

Cât pe ce să se ia la bătaie! Kate Moss s-a luat recent de Lindsay Lohan, reproşându-i că se dă la soţul ei, Jamie Hince. Cearta lor ca la uşa cortului a avut loc la Restaurantul Chiltern Firehouse din Londra.

Toată lumea se uita ca la urs! Fotomodelul britanic Kate Moss (40 de ani) a ameninţat-o cu bătaia pe actriţa americană Lindsay Lohan (27 de ani).

Lindsay Lohan  se laudă că a  avut numeroşi  parteneri de sex
Lindsay Lohan se laudă că a avut numeroşi parteneri de sex

“Dacă te mai apropii de Jamie, te bat măr!”, i-a strigat aceasta. Chitaristul Jamie Hince (45 de ani) i-a compus nişte piese anul trecut lui Lindsay. Bârfele spun că ar fi ajuns şi în pat în acea perioadă şi chiar ar fi păstrat legătura în secret.

Jamie Hince
Jamie Hince

Când a ajuns în Marea Britanie, nu demult, Lindsay Lohan l-a căutat pe Jamie Hince. Kate a aflat şi a luat foc. Ea se teme că starletă americana o să-i spargă casa. Lindsay Lohan îşi caută casă în Londra, după ce, până acum, a schimbat câteva hoteluri, potrivit “National Enquiry”.

Au apărut chiar zvonuri că aceasta ar intenţiona să se mute în Marea Britanie. Kate se teme îngrozitor că, astfel, se va întâlni mai des cu soţul ei. Ar face orice numai să nu-l piardă. Kate Moss s-a căsătorit cu Jamie Hince la 1 iulie 2011.

Lindsay Lohan a «devorat» 10 bărbaţi celebri

Actriţa Lindsay Lohan se mândreşte că a făcut sex cu numeroşi bărbaţi. Ba mai mult, ea nu s-a sfiit să dea publicităţii o listă cu 36 de bărbaţi care i-au trecut prin pat. Între aceştia se numără şi bărbaţi celebri, cum ar fi: Orlando Bloom (37 de ani), Adam Levine (35 de ani), Zac Efron (26 de ani), Justin Timberlake (33 de ani), Joaquin Phoenix (39 de ani), Colin Farrell (38 de ani), Ashton Kutcher (36 de ani), Robbie Williams (40 de ani), Evan Peters (27 de ani) şi Wilmer Valderrama (34 de ani).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
chirie pixabay
image
image
image
image
image
image
banner shelly png
banner vica blochina png
Victoria Răileanu este însărcinată cu al doilea copil
banner ela crăciun png
Captură de ecran din 2024 04 23 la 12 10 33 logo png
image png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net