O celebră cântăreaţă de muzică populară i-a încins pe americani chiar la ei acasă! VIDEO

Ultima actualizare:

    Valeria Arnăutu le-a cântat americanilor din New Yorkfoto: arhiva personală
Valeria Arnăutu le-a cântat americanilor din New Yorkfoto: arhiva personală

Pentru o zi, mirosul de mici şi de sarmale a invadat New York-ul, iar celebrul Broadway a răsunat de hore şi sârbe. Valeria Arnăutu a făcut senzaţie în ţara tuturor posibilităţilor.

Valeria Arnăutu le-a arătat americanilor cum petrec românii şi i-a încântat cu piesele ei. Artista a fost tocmai în New York, acolo unde în fiecare an are loc Festivalul Ziua României pe Broadway. Grătarele au sfârâit, iar conaţionalii noştri şi-au încins opincile în hore şi sârbe, care i-au lăsat pe americani muţi de uimire.

"În afară că mirosea a mici şi sarmale, tipic românesc, răsunau horele şi sârbele. Mulţi români care trăiesc în America au venit îmbrăcaţi în ie, cu o trăistuţă, cu brâu tricolor. Pe stâlpii de acolo erau portretul lui Eminescu, efectiv te făcea să te simţi ca acasă. Era o mică Românie pe Broadway", a povestit interpreta de muzică populară Valeria Arnăutu la emisiunea Click!, difuzată zilnic de luni până joi, de la ora 23.30, la Prima Tv.    

Artista a cutreierat lumea în lung şi-n lat, dar cel mai bine se simte în România. Şi cum nicăieri nu-i ca acasă, Valeria Arnăutu recunoaşte că nu şi-ar abandona niciodată neamul românesc. "Nu cred că aş putea trăi în altă parte şi apoi dacă Dumnezeu te-a înzestrat cu un har şi poţi să fii cineva în ţara ta, ce rost are să te duci undeva şi să fii nimeni? ", a mai spus artista la Prima Tv. 

image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net