O solistă de la noi a devenit vedeta cu cel mai spectaculos look din România! Vezi cine e ea


    Sophia in copilarie
Sophia in copilarie

Pare greu de crezut, dar această fetiță inocentă a devenit, odată cu trecerea anilor, una din cele mai inedite și mai spectaculoase apariții din showbiz-ul românesc

Este vorba de Sophia, cântăreața care a fost desemnată anul acesta, la Celebrity Awards, vedeta cu cel mai spectaculos look din România.

Artista a copilărit la Roznov, lângă Piatra Neamț și a avut parte de o educație exemplară din partea părinților ei. Mama, profesoară de limba engleză-franceză, și tatăl, inginer, pasionat de muzica folk, și coleg de scenă cu Vasile Moraru la Teatrul din Piatra Neamț, au avut grijă ca Sophia să ajungă să iubească studiul și activitățile extrașcolare.

Sophia
Sophia

"Tata este cel care m-a șlefuit și mi-a dezvoltat pasiunea de a citi și de a cânta. Obișnuia, spre exemplu, să îmi scrie într-un vocabular câte trei cuvinte noi, din Dex, cu tot cu explicația lor, în fiecare săptămână pentru a le învăța. Îmi cânta în fiecare zi, fie pe drum spre grădiniță, fie seara la culcare, de aici și pasiunea mea pentru muzică. Mi-a fost alături și m-a încurajat să fac sport de performanță. Am făcut șapte ani de tenis de câmp și am ajuns la campionatul de juniori pe țară. Mama mi-a oferit o educație aproape spartană. La ora nouă seara trebuia să fiu tot timpul acasă, m-a învățat să fiu atentă la cum mă port, cum mă îmbrac, cum vorbesc", declară artista.

Sophia
Sophia

Sophia a debutat oficial în showbiz-ul românesc în urmă cu șapte ani, lansând piesa "My Love" și abordând o imagine avangardistă.

Sophia
Sophia

Artista a oferit, în ultimii ani, apariții vestimentare spectaculoase, atât în videoclipuri sau în concertele susținute, cât și la evenimentele mondene la care a fost invitată. Astfel se face că anul acesta a fost desemnată anul acesta, la Celebrity Awards, vedeta cu cel mai spectaculos look din România.

Prințul Harry jpg
cub irina margareta nistor png
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
cub horoscop iertare png
cub cristina cioran png
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
cub andreea esca png
image
image
image
image
image
image
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cosmin selesiB jpg
Kim Petras Sam Smith la Grammy 2023 profimedia 0754344361 jpg
cub bianca rus png
cub cristina cioran png
Prințul Harry jpg