Proconsul te îndeamnă să fii un om mai bun. Campania lansată de trupă

Ultima actualizare:

    Trupa Proconsul a lansat campania "Eşti şi tu un om mai bun"Foto: Arhiva personală
Trupa Proconsul a lansat campania "Eşti şi tu un om mai bun"Foto: Arhiva personală

Trupa Proconsul a lansat o nouă melodie, "Un om mai bun". La 16 de ani de la debut, formaţia a revenit cu un nou clip, dar şi o campanie, "Eşti şi tu un om mai bun". Bodo, solistul trupei, a venit în platoul emisiunii "Focus Magazin" pentru a vorbi despre melodie şi campanie.

"În primul rând, a fi un om mai bun înseamnă să te uiţi în oglindă şi să îţi recunoşti imperfecţiunile. Din momentul ălă, poţi să fii mai bun. Acum vreo şapte ani, am descoperit că trebuie să fac ceva. Bunătatea lui Dumnezeu m-a împins, m-am gândit cum e să ai dragostea publicului, să ai o trupă frumoasă. Nu m-am considerat noros, am considerat că e o favoare. Şi atunci am spus că trebuie să fac şi eu", a spus Bodo.

Clipul piesei, în care Dragoş Bucur joacă rolul unui bărbat cu dizabilităţi, a impresionat multă lume, chiar dacă nu e inspirat de un caz real. De aici, trupa a dorit să facă ceva pentru persoanele care au nevoie de ajutor.  

"JerryCo a scris un text absolut foarte frumos. Orice ecranizare e inspirată dintr-un caz real. Noi am primit multe telefoane de la oameni care s-au regăsit în clipul nostru. Am avut concursuri cu carţi scrise de oameni cu dizabilităţi despre felul în care s-au integrat în societate. Mă bucur foarte mult când văd oameni care s-au născut cu probleme, abandonaţi în spitale şi care acum sunt oameni la facultăţi. Asta te fac pe tine să îţi pierzi puţin controlul", a mai povestit Bodo.

Solistul a vorbit şi despre campania "Eşti şi tu un om mai bun", dar şi despre tragedia din clubul Colectiv, în care au murit 56 de oameni şi peste 180 au fost răniţi, care l-a făcut să îşi dea seama că oamenii din România sunt capabili de mult bine. 

"Campania pe care noi am lansat-o, "Eşti şi tu un om mai bun", sper că va îndemna pe toţi oamenii din ţară să facă o faptă bună şi să genereze alte fapte bune. După tragedia din Colectiv, e foarte simplu. Am văzut milioane de oameni care s-au unit pentru cei care au suferit şi suferă. Ei au devenit oameni mai buni. Oamenii s-au unit, au ieşit împreună", a mai spus Bodo.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net