Singurul regret al lui Mihai Leu: "Este o perioadă pe care vreau să o uit foarte repede" VIDEO EXCLUSIV

Ultima actualizare:

    Mihai LeuFOTO: Arhiva personală
Mihai LeuFOTO: Arhiva personală

Chiar dacă a trăit un adevărat coşmar, iată că soarele a revenit în viaţa lui. După ce în noiembrie, anul trecut, Mihai Leu a fost diagnosticat cu un cancer la colon, fostului sportiv de performanţă i-a revenit zâmbetul pe buze. Starea de sănătate i s-a îmbunătăţit considerabil şi este pregătit să trăiască viaţa din plin!

“Mă simt bine, voi fi tot mai bine, sunt convins că tot ce a fost greu a trecut şi în scurt timp voi fi ca înainte. Este totul în regulă, acum prefer să mă concentrez pe raliul pe care îl organizez, îmi place să îmi reiau viaţa pe care am avut.o şi sunt un om normal ca oricare", a spus Mihai Leu, pentru emisiunea Click!, de la Prima TV. 

Se simte mai bine, însă fostul pugilist şi automobilist este nevoit să continue tratamentul şi să urmeze regimul impus de doctori: "Sper nu mult timp! Asta depinde de starea mea cum evoluează"

Totuşi, Mihai vede partea bună a lucrurilor şi consideră că tot coşmarul l-a făcut să îşi dea seama de lucrurile frumoase din viaţa lui, iar pe cele urâte preferă să le şteargă cu buretele.

"Poate, un lucru aşa care contează aşa de mult, este că mi-am dat seama că am foarte mulţi prieteni, foarte mulţi oameni apropiaţi, am avut surprize foarte plăcute în perioada asta şi îmi doresc doar să petrec foarte mult timp cu cei care îmi sunt apropiaţi. Încet-încet este viaţa normală pe care am avut-o tot timpul şi sincer este o perioadă pe care vreau să o uit foarte repede. Să ştii că şi în cariera mea de boxer am avut şi înfrângeri, dar nu mă gândesc niciodată la ele. Şi atunci întotdeauna prefer ca perioadele urâte din viaţa mea să le şterg cu buretele", a spus Mihai Leu. 

Soţia sa, Ana, i-a fost alături neîncetat în această perioadă: "Ana a dormit lângă mine, în fiecare noapte".

Cu toate acestea, Mihai a făcut "inventarul" vieţii lui şi poate spune că are un singur regret.

"Pot să cred, Doamne ajută, că am avut o viaţă frumoasă şi am reuşit în general să realizez ceea ce mi-am propus. Singurul regret pe care l-am avut este atunci, când am avut accidentarea la braţ, nu prea am ascultat de doctorii din Germania şi mi-am reluat antrenamentele mai devreme. Acest lucru m-a făcut să-mi întrerup carierea mult prea devreme", a mai povestit Mihai Leu. 

În luna noiembrie a anului trecut, Mihai Leu a acuzat dureri puternice abdominale, iar după o serie de investigaţii a fost diagnosticat cu un cancer la colon! La îndemnul medicilor, s-a operat la jumătatea lunii decembrie, a anului trecut. După această intervenţie chirurgicală, Mihai Leu a urmat şase şedinţe de chimioterapie, la Viena. În luna februarie a acestui an, a fost operat pentru a doua oara, iar după această intervenţie, starea lui de sănătate a început să se îmbunătăţească!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
kate william profimedia 0764084002 jpg
image
image
image
image
image
image
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
Banner Andreea Raicu Laura Cosoi
Banner Andreea Raicu
banner Anda Adam png
image
actualitate.net
image
actualitate.net