Sora Claudiei Pavel, acuzată că a distrus familia vedetei

Ultima actualizare:
Claudia, alături de Jeremy şi de fiul lor, Noah
Claudia, alături de Jeremy şi de fiul lor, Noah

Durere imensă şi mânie, asta a lăsat în urmă Claudia Pavel, în America. Rudele fostului ei iubit sunt revoltate că artista refuză să-i lase să ţină legătura cu nepoţelul lor şi dau vina pe sora acesteia, Paula, care i-ar fi distrus relaţia cântăreţei cu americanul.

Aflată la mii de kilometri depărtare, Tina Lewis (65 de ani), bunica micuţului Noah (4 ani), suferă cumplit pentru că nu-şi mai poate răsfăţa singurul nepot din familie.  De mai bine un an, de când cea care trebuia să-i devină noră s-a întors în România, femeia nu l-a mai văzut şi nici auzit la telefon pe băiat. “Am inima frântă de când a plecat. Aş dori ca măcar de Crăciun să-l avem lângă noi, dar din păcate Claudia  nu vrea acest lucru. De când a venit în România nu a vorbit deloc cu noi”, a declarat, pentru Click!, Tina Lewis.

Femeia susţine că românca nu ar fi avut nici cel mai mic motiv să plece de la ei, unde au primit-o cu braţele deschise, între Claudia Pavel (31 de ani) şi fiul ei, Jeremy Lewis, neexistând nici un fel de certuri. Singura care ar fi influenţat-o ar fi fost Paula, “umbra” Claudiei.

Sora acesteia o însoţeşte peste tot pe artistă, fiind nelipsită de la evenimentele la care este invitată Claudia. Ba mai mult, Paula ar locui şi în casa din Corbeanca, acolo unde s-a mutat cântăreaţa după ce a revenit în România.

Bunicii americani erau foarte ataşaţi de singurul lor nepoţel
Bunicii americani erau foarte ataşaţi de singurul lor nepoţel

Nici în America, Paula nu ar fi stat departe de sora sa. “Vinovata pentru toată treaba asta este sora Claudiei, cea care i-a stricat viaţa de cuplu cu Jeremy. Are o influenţă negativă asupra ei. Atâta timp cât este cu ea, Claudia nu se va putea mărita cu nici un bărbat pentru că este prea legată de ea. Claudia este «măritată» cu sora ei, iar Jeremy nu se poate căsători cu amândouă”, ne-a mai spus revoltată Tina Lewis. 

Chiar dacă artista i-a provocat atâta suferinţă, femeia este dispusă oricând să o primească înapoi şi, momentan, nici ea, nici fiul ei nu vor să se războiască pentru copil. Tocmai de aceea, Jeremy Lewis nu are de gând să se prezinte la procesul de custodie, deschis de Claudia, care începe peste două săptămâni, fiind convinşi că bruneta nu are nici o şansă de câştig.

“Este ciudat că a depus actele pentru obţinerea custodiei în România şi nu aici, în America, având în vedere că Noah este cetăţean american. În absenţa tatălui său nu se pot lua astfel de decizii în instanţa de acolo. Iar Noah este un Lewis, nu un Pavel! Noi nu am dat-o în judecată pe Claudia pentru «răpire». Tot ce vrem este să ne recuperăm nepotul”, ne-a mai precizat Tina Lewis. 

Era fericită cu Jeremy şi părinţii lui


    Bunicii americani erau foarte ataşaţi de singurul lor nepoţel
Bunicii americani erau foarte ataşaţi de singurul lor nepoţel

Până să ajungă să se războiască prin tribunale, Claudia o ducea boiereşte în casa “socrilor” ei din Las Vegas. Ea şi americanul erau fericiţi, trăiau într-un lux exorbitant, asigurat de părinţii lui Jeremy, Harold şi Tina Lewis, oameni înstăriţi, care deţin peste Ocean un lanţ de 20 de restaurante McDonald’s. În pozele pe care  Click! le-a prezentat în premieră se poate observa cât de fericită era cântăreaţa, dar şi bucuria bunicilor când îşi ţineau în braţe unicul nepot.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net