Totul despre ţinutele lui Carmen Iohannis: "Are un protocol de urmat" VIDEO EXCLUSIV

Ultima actualizare:

    Prima Doamnă a României, Carmen Iohannis, poartă vestimentații Alexandru Ciucu la ceremoniile oficiale din România și de peste hotareFoto: Dragoș Asaftei
Prima Doamnă a României, Carmen Iohannis, poartă vestimentații Alexandru Ciucu la ceremoniile oficiale din România și de peste hotareFoto: Dragoș Asaftei

Orice designer şi-ar dori să creeze rochii pentru Prima Doamnă a unei ţări, iar trei creatori de modă de la noi se pot mândri cu faptul că soţia lui Klaus Iohannis, Carmen, le poartă ţinutele.

Alexandru Ciucu se ocupă de ţinutele office ale Primei Doamne, Eli Lăslean de cele de gală, iar Stephan Pelger se va ocupa de ţinutele de ieşire zilnice şi cocktailuri. 

Alexandru Ciucu a creat ţinute pentru Prinţul Albert de Monaco, familia regală a României, sau Regele Simeon al bulgarilor, iar mai nou o îmbracă pe Carmen Iohannis. Colaborarea cu Prima Doamnă a României a venit pentru designer în mod firesc.

"Prima doamnă a unei ţări, dar mai ales a României, are capacitatea să promoveze creativitatea românilor. Mă refer la creativitate în domeniul vestimentar. Ţinutele pe care le creez doamnei Iohannis sunt îndeajuns de lungi cât să fie decente şi îndeajuns de scurte ca să nască interesul presei", a spus Alexandru Ciucu, pentru emisiunea Click!, de la Prima TV. 

În ceea ce priveşte stilul vestimentar abordat de Prima Doamnă, Alexandru Ciucu are numai cuvinte de laudă.

"Este un stil tineresc poate uşor nonconformist, vorbim de culori. Doamnei Iohannis îi plac foarte mult culoriile vii, culorile puternice. Lucru care mă bucură", a mai spus designerul.

Prima ţinută creată de Alexandru Ciucu fost purtată de Carmen Iohannis în faţa delegaţiei oficiale a Turciei. A urmat o ţinută deux-pieces, în culoarea mentei pe care Prima Doamnă a îmbrăcat-o la începutul săptămânii, în timpul deplasării la Roma.

"E o culoare foarte veselă, foarte optimistă, în ton cu primăvara. Am optat pentru un sarafan şi un sacou dintr-un material, o mătase", a povestit Alexadru Ciucu.

Din atelierul maestrului Ciucu, prima doamnă a mers direct în showroom-ul lui Stephan Pelger.

"Împreună am ales vreo 15 ţinute pe care le va purta la diverse ocazii, la un cocktail, la un Garden Party, la un lunch informal, cu prietenele", a declarat Stephan Pelger.

La fel ca în cazul lui Alexandru Ciucu, Stephan e mai mult decât încântat de colaborarea cu Prima Doamnă, dar recunoaşte că primele apariţii ale acesteia, din perioada alegerilor prezidenţiale, au lăsat un iz cu mult prea modest. 

"Este un om cald, un om blând, un om frumos, un om educat, evident şi nu cred că a pus foarte mare preţ pe aceste lucruri. Acum, având în vedere că are un protocol pe care trebuie să-l urmeze, este clar că are nevoie de multe ţinute, pentru că nu poate apărea la o gală de două ori cu aceeaşi rochie", a mai adăugat Stephan.

Să nu uităm nici de ţinuta cu care soţia preşedintelui a făcut senzaţie la dineul dat în cinstea Principesei Margareta! Rochia purtată de Carmen Iohannis a fost creată de Eli Lăslean, designerul care se va ocupa de rochiile de gală ale Primei Doamne.

"Acest recent eveniment eu l-am perceput ca un semn că e momentul ca aici să revin şi să mă ocup de doamnele deosebite. Bineînţeles că voi fi onorată dacă doamna Iohannis va condidera că ceea ce fac eu o reprezintă. Îi place dantela. Îi plac culorile senine, culorile pastel, înseamnă că este o fire optimistă", a spus Eli Lăslean. 

image
image
image
image
image
image
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net