Trei croitoraşi "se bat" să o îmbrace pe Prima Doamnă

Ultima actualizare:

    Stephan Pelger  s-a întâlnit marţi  cu Prima Doamnă,  pentru a stabili  ţinutele la care  va lucra zilele  acestea: două  rochii negre, una  frez şi una albă
Stephan Pelger s-a întâlnit marţi cu Prima Doamnă, pentru a stabili ţinutele la care va lucra zilele acestea: două rochii negre, una frez şi una albă

Toţi creatorii de modă autohtoni o vor de clientă pe Carmen Iohannis, dar puţini au avut şansa să se apropie de ea, ca să-i ia măsurile. Unul dintre norocoşi este, mai nou, designerul Stephan Pelger, care a bătut recent palma cu soţia preşedintelui Klaus Iohannis.

Are 54 de ani, un corp zvelt şi o atitudine tinerească. Cel puţin aşa o descrie Stephan Pelger, designerul care se va ocupa, de azi înainte, de rochiile pe care Carmen Iohannis le va purta în viaţa de zi cu zi, la cocktail-uri sau la ieşiri la restaurante. 

Stephan Pelger (35 de ani) e responsabil de toate apariţiile sexy ale Laurei Cosoi, ale Andreei Raicu sau ale Ilenei Badiu şi ne-a recunoscut că această colaborare cu Prima Doamnă e o mare onoare. “Aseară (n.r. - marţi) a fost a treia întâlnire pe care am avut-o cu domnia sa. Am discutat despre ţinutele pe care i le voi crea. Lui Carmen Iohannis îi stă bine în culori puternice şi în ţinute tinereşti, încă îşi permite să poarte lungimi deasupra genunchiului şi atâta vreme cât poate să-şi arate picioarele, de ce să nu o facă? Am ales să lucrăm la două rochii negre, una frez, una albă, cu inserţii de roşu. Materialele vor fi de cea mai bună calitate, mătase, caşmir”, a declarat Stephan Pelger pentru Click!

La atelierul său, preţurile hainelor încep de la 700 de lei şi pot ajunge până la 15.000 de lei. 

Acesta nu este însă singurul “croitoraş” pe care a pus ochii Carmen Iohannis. Arădeanca Eli Lăslean îi creează rochii de gală pentru dineuri oficiale, iar designerul Alexandru Ciucu a fost ales în special pentru ţinutele office, compuse din două piese, fustă şi taior.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
liviu varciu si carmina 2 1 e1667375388174 webp
banner raluca moianu png
banner Sanziana Buruiana  png
banner cristina cioran png
lumanare intuneric logo jpg
smiley gest gina jpg
lili sandu silviu tolu colaj facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net