Trupa Pulp s-a îndrăgostit de România la prima vedere

Ultima actualizare:
Caro Emerald
Caro Emerald

Pulp este una dintre cele mai cunoscute trupe britanice din lume. Fondatori ai curentului brit-pop ei au concertat în premieră în România, în ultima zi a festivalului B'estfest 2012.

Reveniţi pe prima scenă a muzicii anul trecut, după o pauză de aproape 10 ani, Jarvis Cocker, Candida Doyle, Mark Webber, Steve Mackey şi Nick Banks (actuala formulă a trupei) au adus zâmbete culoare şi bucurie în inimile tuturor oamenilor prezenţi pe malul lacului pasărea care păreau deja obosiţi după trei zile de concerte.

Solistul Jarvis Cocker, mai viu ca oricând, a stat de vorbă cu publicul a făcut glume, a cerut aplauze pentru lună, a ridicat paharul în cinstea publicului, a arătat că a învăţat să spună în română numele pieselor şi la un moment dat chiar a coborât în mulţime. Iar fanii au salutat zgomotos şi cu mare bucurie întreaga prestaţie.

Caro Emerald, o apariţie extraodinară

Şi cântăreaţa olandeză Caro Emeland s-a îndrăgostit la prima vedere de România. Ea a promis că se va întoarce cât mai curând în ţara noastră după ce a făcut pe toată lumea să danseze frentic pe piesele incluse pe ultimul său album şi numai.

ska 2
ska 2

Şi rockeri au avut locul lor

Printre atâtea formaţii de soft music la B'estfest 2012 au cântat şi câteva trupe de metal din mai multe arii. Cea mai multă lume au adunat Meshuggah, o trupe de extreme metal foarte populară în România. Vocalul Jens Kidman a isterizat practic mulţimea de tricouri negre prezente la scena Jagemaister.

Marea supriză a venit însă de la Skindred, o formaţie din Ţara Galiilor. Stilul amestecat de reggae punk şi metal a adunat la scena Coca Cola pe aproape toată lumea. Mai mulţi fani ai stilului metal mai agresiv au plecat de la concertul Tristania pentru a îl asculta.


    ska 2
ska 2

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton și Prințul William la Ziua Commonwealth (2) jpg
image
image
image
image
image
image
banner emily burghelea png
 Claudia Pavel alias Cream (49 de ani) s-a întors în țară cu ocazia sărbătorilor de Paște
horia căciulescu jpeg
emily ratajkowski metgala2024 profimedia jpg
image png
jeannieb smaller jpg
image png
banner anca pandrea 2 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net