Trupa TAXI a făcut sondaj şi cântă pentru fanii de pe Facebook

Reţeaua socială Facebook este un excelent instrument de comunicare cu publicul, pe care TAXI îl foloseşte permanent. Multe întâmplări din viaţa trupei TAXI se leagă de Facebook, inclusiv lansarea megahit-ului „Cele două cuvinte".

Recent, TAXI a făcut un sondaj pe Facebook, întrebându-şi cei peste 23 000 de fani în ce oraşe ar dori să concerteze. Pe primul loc a ieşit Focşani, apoi Iaşi, iar pe locul trei Bucureşti.

Ca atare, TAXI va pleca la Focşani în ianuarie pentru a serba ziua liceului „CNU Focşani", unul dintre locurile de suflet pentru trupa TAXI, unde liceenii sunt fani declaraţi.

Săptămâna viitoare, pe 19 noiembrie, TAXI va ajunge la Iaşi, în club Hand. În deschidere va cânta unul dintre cei mai mari fani ai trupei, Cosmin Vaman.

În această săptămână, TAXI a programat un concert în spaţiul intim şi prietenos din proaspăt rebranduitul Joy Pub. Locurile sunt limitate.

TAXI doreşte să mulţumească în acest fel comunităţii Facebook, care susţine trupa în mod constant şi contribuie la promovarea pieselor sale. La începutul lunii decembrie, TAXI va lansa un nou videoclip.

Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
FotoJet (4) jpg
foto1 jpg
FotoJet (11) jpg
front 2 (captura video) jpg
Alina jpeg
foto1 shutterstock 1524565013 jpg
alexandra dinub jpg
image
image
image
image
image
image
sotie tommy lee jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (11) jpg
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg
cub nicoleta voicu png