Un sat spaniol a devenit primul «sat al ştrumfilor» din lume! VIDEO

Ştrumfii, urmăriţi de maleficul Gargamel, au fost nevoiţă să-şi părăsească satul natal pentru a se instala, din această lună, într-un sat din Malaga (Andaluzia). Juzcar a fost satul ales pentru a găzdui ştrumfii cu ocazia lansării filmului «Ştrumfii 3D», care va ajunge pe marile ecrane pe 12 august.

Acest sat de 250 de locuitori avea toate casele vopsite în tradiţionalul alb, în stilul meditaranean. În doar trei săptămâni, însă, toate au fost pictate în albastru, culoarea ştrumfilor.

Ideea a fost a producătorului Sony Pictures, care a luat legătura cu trei sate din zonă, Atajate, Paraute şi Juzcar, propunându-le ideea de a-şi transforma străzile şi a-şi picta casele în culoarea ştrumfilor.

«Când m-au sunat cei de la Sony şi mi-au spus ce vor să facă în sat am crezut că este o glumă», a declarat David Fernandez, primarul din Juzcar, localitatea care a fost aleasă, în final, să găzduiască această iniţiativă, deoarece se aseamănă mult cu satul în care trăiesc ştrumfii.

Aşezarea sa geografică, ascunsă între munţi şi bogăţia micologică (aici există o mare varietate de ciuperci) au fost atu-urile localităţii Juzcar pentru a deveni primul «sat ştrumf» din lume, scrie ABC.

CITEŞTE ÎNTREG ARTICOLUL ŞI VEZI VIDEO AICI

FotoJet (2) jpg
FotoJet (6) jpg
cub dana nălbaru png
FotoJet (7) jpg
FotoJet (1) jpg
Prima ninsoare din iarna 2022-2023 în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
cub cub cătălin scărlătescu png
FotoJet (8) jpg
image
image
image
image
image
image
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg
cub nicoleta voicu png
FotoJet (3) jpg
cub paula iorga 2 png
 Constantin Enceanu este topit după nepoții săi