20 de luni de chin pentru Bruce Willis! Cum arată și cum se simte în prezent actorul

Bruce Willis (68 de ani), unul dintre cei mai cunoscuți actori americani, s-a retras din lumea filmului anul trecut, după ce a început să aibă probleme de sănătate. De atunci și până acum, a fost un drum anevoios, atât pentru el, cât și pentru familia lui. „Stânca” lui în acest moment îi este soția, Emma Heming (45 de ani), alături de care are două fetițe, Mabel (11 ani) și Evelyn (9 ani).

Bruce Willis, alături de Emma, la câteva săptămâni după ce a aflat că e bolnav. Aprilie 2022
Bruce Willis, alături de Emma, la câteva săptămâni după ce a aflat că e bolnav (Foto: Instagram)

Bruce Willis s-a retras din lumina reflectoarelor anul trecut

Martie 2022. Familia lui Bruce Willis a anunțat că starul din „Greu de Ucis” a fost diagnosticat cu afazie, o afecțiune care îngreunează comunicarea. „Acesta este un moment cu adevărat dificil pentru familia noastră și apreciem dragostea, compasiunea și sprijinul dumneavoastră continuu. Trecem prin asta împreună și am vrut să le dăm vestea fanilor săi, pentru că știm cât de mult înseamnă el pentru voi, așa cum și voi însemnați enorm pentru el.”, se arată în comunicatul de presă transmis la acea vreme.

Aprilie 2022. Bruce Willis, care are o avere de 250 de milioane de dolari, a fost văzut pentru prima oară de la diagnosticul de afazie, la câteva săptămâni după ce s-a retras de la Hollywood. Soția actorului, Emma Heming Willis, a împărtășit cu fanii de pe Instagram o fotografie alături de acesta, după o plimbare în pădure. Starul arăta bine și era zâmbitor. „Mama și tata în mediul lor preferat.”, a scris ea în dreptul imaginii.

Februarie 2023. Fiica cea mare a lui Bruce Willis, Rumer (35 de ani), a anunțat că afazia tatălui său a evoluat spre demență frontotemporală. De când am anunțat diagnosticul lui Bruce de afazie în primăvara anului 2022, starea lui a progresat și acum avem un diagnostic mai specific: demența frontotemporală. Din păcate, provocările legate de comunicare sunt doar un simptom al bolii cu care se confruntă Bruce. În timp ce acest lucru este dureros, este o ușurare să avem în sfârșit un diagnostic clar.”, a explicat actrița.

Pe 19 martie 2022, de ziua lui, alături de întreaga lui familie (Foto: Instagram)
Pe 19 martie 2022, de ziua lui, alături de întreaga lui familie (Foto: Instagram)

Martie 2023. Starul  și-a sărbătorit ziua de naștere, pe 19 martie, în sânul familiei. I-au fost alături fosta soție, Demi Moore (60 de ani), cele trei fiice ale lor, Rumer, Talullah Belle (29 de ani) și Scout LaRue, dar și actuala soție și fetițele lor. „La mulți ani Bruce Willis! Sunt foarte fericită că te-am putut sărbători astăzi. Te iubesc și îți iubesc familia!”, a scris Demi Moore în dreptul unui videoclip în care apare actorul și cele trei fete ale lor.

I-a pierit pofta de viață

Aprilie 2023. Bruce Willis a devenit bunic. Rumer Willis a născut o fetiță pe nume Louetta Isley Thomas, prima nepoțică a starului de la Hollywood. Câteva luni mai târziu, în iunie 2023, actrița a publicat și prima imagine cu tatăl ei ținând-o în brațe pe micuța Louetta: „Imaginea cu tata ținându-mi fiica în brațe azi este ceva ce voi prețui toată viața.

A devenit bunic pe 18 aprilie 2023 (Foto: Instagram)
A devenit bunic pe 18 aprilie 2023 (Foto: Instagram)

Octombrie 2023. Producătorul Glenn Gordon Caron, bun prieten al actorului, a declarat pentru New York Post că starului i-a pierit pofta de viață: „Toate acele abilități lingvistice nu mai sunt disponibile pentru el, dar el este încă Bruce. Când ești cu el, știi că este Bruce și ești recunoscător că este acolo, dar pofta de viață i-a dispărut. Ceea ce face ca boala lui să fie atât de odioasă este că, dacă ai petrecut timp cu Bruce Willis, știi că nu există nimeni care să aibă mai multă poftă de viață decât el. Îi plăcea să se trezească în fiecare dimineață și să încerce să-și trăiască viața la maxim, dar acum trăiește ca și cum ar vedea viața printr-o ușă foarte mică”.

19 noiembrie 2023, cea mai recentă fotografie cu Bruce (Foto: Profimedia)
19 noiembrie 2023, cea mai recentă fotografie cu Bruce (Foto: Profimedia)

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
image
image
image
image
image
image
banner jean Gavril png
eurovision jpg
oana sirbu jpg
oana si pepe jpg
Maria Tănase
image png
cher alexander edwards jpg
banner dive png
image
actualitate.net
image
actualitate.net