41 de secrete ale serialului «Tânăr şi neliniştit»

Ultima actualizare:

    Aceasta este actuala  echipă de actori  ai serialului
Aceasta este actuala echipă de actori ai serialului

Un film nemuritor, care a rezistat aproape o viaţă de om pe micile ecrane! Pe 26 martie, serialul “Tânăr şi neliniştit” împlineşte 41 de ani de la difuzarea primului episod. Cea mai iubită producţie gen soap opera ascunde o mulţime de secrete.

- Serialul „Young and the Restless" a debutat la postul CBS la 26 martie 1973.- În primii trei ani, un episod avea 30 de minute. Acum are 60 cu reclamele difuzate. - Creatorii poveştii sunt soţii Lee Philip Bell şi William J.- Acţiunea serialului se petrece în Geoa City, un orăşel imaginar din SUA.

- Jeanne Cooper, alias Katherine Chancellor, e singura care a jucat de la debutul filmului până când a murit. - La început, titul original era "The Innocent Years".- Piesa de pe genericul de început şi de sfârşit se numeşte „Nadia's Theme" şi i-a fost dedicată Nadiei Comăneci.- La 14 martie 2014 s-a difuzat episodul 10.372.- Când Jeanne Cooper a decis să-şi facă o operaţie estetică, producători i-au propus să o facă şi în serial şi să-şi scoată bandajele în faţa camerelor de filmat, în direct.

- Serialul e difuzat în 31 de state din întreaga lume.- E primul serial gen soap opera din timpul zilei care e difuzat în regim HDTV.- Lauralee Bell, alias Christine, e fiica producătorilor şi joacă în serial de copil.- Avocatul John (John Castelanos) a fost însurat cu scenarista Rhonda Friedman. După divorţ, el a părăsit serialul.- Serialul difuzat de Pro Tv din 1996 are 207 premii la activ şi alte 510 nominalizări.- E de 25 de ani consecutiv serialul de tip soap-opera preferat al americanilor.- Joshua Morrow (Nick) & Sharon Case (Sharon) sunt născuţi la o zi diferentă, Morrow pe 8 februarie iar ea pe 9.- Interpreta fostei asistente al lui Paul, Lynne (actriţa Laura Bryan Birn) e fiica vitregă a actriţei Patty Weaver (Gina). Aceasta a fost căsătorită cu tatăl ei, Jerry Birn.

- Actorul care îl interpretează pe Cane (Daniel Goodard) a devenit celebru datorită serialului "Stăpânul fiarelor"!- Michael Damian, alias Danny, a părăsit serialul pentru că îşi dorea o carieră de cântăreţ şi producător.- În realitate, Damian s-a iubit cu Lauralee Bell şi după despărţire a plecat din serial.- S-a zvonit că actriţa Signy Coleman (Hope), a părăsit serialul pentru că Eric Braeden (Victor) a hărţuit-o sexual.- Actriţa Jeanne Cooper a apărut în serial în doar 1.123 de episoade din cauza problemelor de sănătate. - Eva Longoria, David Hasselhoff şi alţii au apărut în roluri episodice.- Enrique Iglesias a fost şi el invitat într-un episod.

- Cam Gigandet din "Twilight" l-a interpretat pe copilul Daniel Romalotti JR în 2004.- Familia Bell, cei care au produs serialul, au lansat în 1997 şi  soap pera „Dragoste şi putere".- Mai mulţi actori din "Tânăr şi neliniştit" au trecut în "Dragoste şi putere": Heather Tom, Eillen Davidson şi Don Diamont.- Doug Davidson ( Paul Williams), a apărut în cele mai multe episoade - 2.454.- Interpretul lui Kevin Fisher, actorul Greg Rikaart a declarat că e homosexual.- Interpreta Victoriei, actriţa Amelia Heinle, e căsătorită cu personajul lui JT.

- Deşi a dispărut din serial în 2001, Nina (Tricia Cast) se întoarce în Genoa City. - Interpretul lui Brad Carlton, actorul Don Diamont se numeşte în realitate Donald Fienberg. - Fiul actriţei Tracey E Bergman, Austin Recht, îl interpretează pe fiul ei în serial.- Malcolm Winters se va întoarce în serial, însă nu va mai fi jucat de Shermar Moore,  ci de Darius McCrary.- O altă actriţă care va reveni e Victoria Rowell (Drucilla). - După ce a devenit bunică, actriţa Jess Walton (Jill), a luat o pauză de filmări pentru a-şi ajuta fiica să-şi crească copilul.

Actorii Joshua Morrow (Nick) şi Sharon Case (Sharon)

Aceasta este actuala  echipă de actori  ai serialului
Aceasta este actuala echipă de actori ai serialului

simeon stalpnicul png

- Interpreta lui Nikki, Melody Thomas Scott, a împlinit luna aceasta 35 de ani de când apare în serial. - Melody şi-a întâlnit soţul (Edward Scott) pe platourile de filmare şi s-au căsătorit în 1985.- Interpretul lui Victor, actorul Eric Braeden, se numeşte în realitate Hans Gudegast.- Eric Braeden a apărut până acum în 2.147 de episoade.- Personajul Victor Newman a fost căsătorit în serial de 13 ori, de 3 ori doar cu Nikki. În realitate actorul a fost însurat doar o dată cu Dale Russell.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net