A chiulit de la școală ca să cânte pe scenă cu Bruce Springsteen

Ultima actualizare:

    Tânărul australian a primit cu această ocazie şi o ”lecţie de rock'n'roll” de la artistcaptură Youtube
Tânărul australian a primit cu această ocazie şi o ”lecţie de rock'n'roll” de la artistcaptură Youtube

Nathan Testa a avut parte de un moment care i-ar face invidioşi pe toţi fanii lui Bruce Springsteen. Adolescentul din Australia a avut norocul să urce pe scenă alături de idolul său şi să cânte cu el.

În timpul unui concert pe care Bruce Springsteen l-a susţinut joi seară la Brisbane Entertainment Center din Australia, adolescentul Nathan Testa i-a atras atenţia atenţia muzicianului american, după ce agita în aer o pancartă cu mesajul următor: ”Am chiulit de la şcoală ca să vin la concert. Pot să cânt «Growin’ Up» cu tine?”. 

”Cunoşti cântecul? Ştii să îl cânţi la chitară?”, l-a întrebat Bruce Springsteen pe tânărul australian. După un ”da!” plin de entuziasm al acestuia, artistul l-a invitat pe scenă: ”Haide, vino aici sus, lângă mine!”.

Tânărul australian a primit cu această ocazie şi o ”lecţie de rock'n'roll” de la artist. Springsteen a profitat de ocazie pentru ”a îl educa” pe Nathan Testa pe scenă, scrie news.ro.

”Înainte de a continua, o mică lecţie. Atunci când eram de vârsta ta, mi-am cumpărat prima chitară şi mi-am dat seama că nu contează cât de bine cânţi la ea, ci cât de bine arăţi când cânţi la ea. Aşadar, m-am dus în faţa oglinzii şi am încercat diverse poziţii”, a spus rockerul.

Potrivit Huffington Post, Nathan Testa a mai urcat o dată pe scenă alături de Bruce Springsteen, în urmă cu patru ani, pe când avea vârsta de 11 ani. Atunci, el a cântat cu Bruce Springsteen piesa ”Waitin’ On A Sunny Day”. Nu se ştie deocamdată dacă evenimentul de joi seară a fost planificat sau dacă Nathan Testa a fost pur şi simplu norocos pentru a doua oară, deoarece Springsteen are obiceiul de a-şi invita adeseori fanii să urce alături de el pe scenă pentru a cânta împreună.

Urmăriţi momentul în clipul de mai jos

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net