A dus gunoiul în sutien și chiloți! Cum a reacționat când a fost fotografiată

simeon stalpnicul png
Laura Alicia Summers duce gunoiul în sutien și chiloțifoto: Hepta

Credeați că cele mai potrivite haine pentru dus gunoiul sunt un hanorac și o pereche de pantaloni de trening? Laura Alicia Summers a dovedit că se poate mult mai bine. Starleta și-a pus lenjeria intimă cea bună, din dantelă, și a ieșit la tomberonul din curte.

Ca să le închidă gura cârcotașilor, Summers și-a pus pe deasupra o cămașă albastră din satin și în picioare o pereche de cizme îmblănite UGG. Ai fi zis că e o scăpare și că, de îndată ce va vedea aparatul de fotografiat, tânăra se va grăbi spre ușa locuinței.

Nu doar că nu s-a rușinat când a observat că a fost surprinsă într-o ținută atât de sumară, dar Summers a uitat de scopul inițial și a început să pozeze și să-și treacă languros mâinile prin păr. Apoi a pășit asemenea unei feline, legănându-și șoldurile spre casă. Cine să mai observe că picioarele și posteriorul erau acoperite de celulită?

simeon stalpnicul png
Iese din casă cu gunoiul în mânăfoto: Hepta

simeon stalpnicul png
Pune gunoiul în tomberonfoto: Hepta

simeon stalpnicul png
Și se îndepărtează agalefoto: Hepta

Laura Alicia Summers s-a născut cu trăsături sexuale ambigue, intrând în categoria persoanelor intersexuale, care nu pot fi definite clar ca femei sau bărbați. Anul acesta, starleta a suferit a șasea operație la nivelul bustului. Summers a apărut în sezonul 3 din Ex On The Beach, la MTV, anul trecut.

borcea piscina JPG
giulia anghelescu2 png
laura cosoi png
meditate 1851165 1280 (1) jpg
BeFunky collage (34) jpg
gianina corondan tb1000 jpg
foto 1   Miki K Pital jpg
vacanta femeie jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
foto 1   Miki K Pital jpg
laura cosoi png
BeFunky collage (34) jpg
patrizia paglieri jpeg
giulia anghelescu2 png
Mircea Bravo webp