A slăbit enorm. Prietenii apropiați sunt foarte îngrijorați. E vorba despre un mare star

Zilele trecute, a fost văzută pe aeroportul JFK din New York în timp ce se îndrepta spre ieșirea din terminal, alături de soțul ei. Dar este de nerecunoscut, pentru că e mai slabă ca niciodată...

Jessica Simpson a slăbit 45 de kilograme
Jessica Simpson etalează o siluetă din ce în ce mai subțire / foto: arhiva personală

Jessica Simpson, în vârstă de 42 de ani, purta o pereche de pantaloni din piele neagră, pe care i-a asortat cu niște botine negre masive și cu o jachetă scurtă de culoare verde. Era alături de soțul ei, Eric Johnson (43 de ani).

Au trecut mai bine de trei ani de când frumoasa vedetă a reușit să slăbească peste 45 de kilograme, după ce a născut-o pe Birdie Mae, cel de-al treilea copil, dar prietenii săi apropiați sunt preocupați din cauza faptului că a pierdut încă și mai mult în greutate, relatează publicația britanică Daily Mail.

În urma unor fotografii pe care artista le-a postat pe rețelele de socializare în luna martie, apropiații acesteia s-au alarmat, arătându-se extrem de îngrijorați considerând că pierderea atâtor kilograme îi poate prejudicia sănătatea.

O sursa apropiată afirma că ,,lucrurile atârnă pe ea și are obrajii supți. Nici măcar nu mai arată ca ea. Din conformație, Jessica are forme. Nu pare sănătos pentru ea să fie atât de slabă”.

Jessica Simpson spune că se simte tânără și mai sănătoasă ca niciodată

Maxwell Simpson, fiica cea mare a artistei Jessica Simpson / Foto: Instagram, arhiva personală
Maxwell Simpson, fiica cea mare a artistei Jessica Simpson / foto: arhiva personală

În anul 2019, Jessica a revenit la greutatea inițială, după ce a pierdut aproximativ 45 de kilograme acumulate în urma nașterii celor trei copii: Maxwell (11 ani), Ace (9 ani) și Birdie (4 ani).

Vedeta a mărturisit că ceea ce a ajutat-o într-adevăr să slăbească a fost schimbarea meniului zilnic, după ce a recurs la sfaturile unui medic nutriționist. Acesta a ajutat-o să își schimbe și să își corecteze obiceiurile alimentare pentru a obține rezultate durabile. În trecut, Jessica a ținut mai multe diete care, în final, au avut un efect yo-yo.

Când a fost întrebată cum se simte, artista a spus: ,,Mă simt absolut sănătoasă”.

,,Mă simt ca înainte de a naște copiii și de a avea toți hormonii razna. [...] Mă simt mai tânără, de fapt. Am mult mai multă energie și, da, am ajuns să pot purta lucrurile pe care le păstram pentru Maxwell și Birdie. Poate că vor fi prea mici pentru Birdie, fiindcă Maxwell deja m-a depășit” se confesa Jessica în cadrul unui interviu acordat jurnalistei Terry Seymour, de la extratv.com

Deși i-a fost greu să fie în centrul discuțiilor și să primească critici pentru că a slăbit prea mult, Jessica a mărturisit că a luat de ceva timp hotărârea să se accepte așa cum e, fiind mândră de cum a arătat la ,,fiecare greutate” avută. Mai mult, luând în calcul interesul pe care îl provoacă acest aspect, a transformat acest interes într-o afacere, lansându-și propria linie vestimentară.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
iulia si mihai albu jpg
1 florin piersic png png
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
Cristian Şofron,  în rolul lui Mihu, alături de  câinele Lăbuş jpeg
scena teatru jpg
banner dana roba png
banner mihai albu png
kim kardashian corset instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net