A ţinut sarcina secretă şapte luni! Eva Mendes aşteaptă primul ei copil cu Ryan Gosling


    Eva şi Ryan sunt împreună de trei aniFoto: Wenn
Eva şi Ryan sunt împreună de trei aniFoto: Wenn

El e unul dintre cei mai râvniţi bărbaţi de la Hollywood şi a furat inimile a milioane de doamne şi domnişoare. Ea e una dintre cele mai sexy actriţe, iar domnii sunt înnebuniţi după formele ei. De aproape trei ani, Ryan Gosling şi Eva Mendes formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de peste Ocean, iar lucrurile sunt din ce în ce mai serioase între ei.

Actriţa de 40 de ani e gravidă în şapte luni, conform ediţiei americane a revistei OK Magazine. Eva şi-a ţinut sarcina ascunsă până acum, dar este cum nu se poate mai fericită că va deveni mamă în curând, mai ales că îşi dorea de mult un copil.

"Eva e pregătită să aibă un copil de mult, iar faptul că împarte această experienţă cu Ryan e un vid devenit realitate", a declarat o sursă pentru publicaţie

Şi Ryan, în vârstă 33 de ani, e peste poate de fericit, iar un apropiat al cuplului a povestit că actorul va face totul posibilul pentru a fi alături de Eva şi copil.

"A crescut fără tată şi a spus mereu că, atunci când va avea copii, o să fie acolo pentru ei. Asta înseamnă totul pentru el", a completat prietenul cuplului.

Cu toate acestea, nunta nu va avea loc prea curând, pentru că Ryan nu crede că e necesar: "El nu crede că e nevoie, chiar dacă vor avea un copil. Eva, în schimb, crede că e important ca vieţilor să fie legate din toate punctele de vedere".

Eva şi Ryan s-au cunoscut în 2011 şi au apărut împreună în filmul "The Place Beyond the Pines", în care joacă rolul unor foşti iubiţi.

cub horoscop 1 gif
cub gazi demirel png
Carmen Bruma face sport
cub oana roman png
înșelat jpg
cub dinu maxer fiul png
angela similea
bogdan ioan la vocea  jpg
image
image
image
image
image
image
bogdan ioan la vocea  jpg
cub oana roman png
Jorge, aici alături de fosta  soţie, Alina, şi de fetiţa lor, Karina, acum în vârstă de 5 ani, pe vremea când formau o familie fericită jpeg
sergiu nicolaescu 2011 JPG
angela similea
baza jill biden 2 (captura video) jpg