Accident grav pe platoul de filmare. Tom Cruise, la pas de o accidentare teribilă

image
Cruise, în timpul cascadoriei

Un miracol a împiedicat o mare tragedie! O motocicletă a explodat ieri pe platourile de filmare de la ”Misiune: Imposibilă 7”. Tom Cruise ar fi fost la un pas de moarte.

Întreaga activitate a fost suspendată pe platourile de turnare ale filmului ”Misiune: Imposibilă 7” pentru a le permite anchetatorilor britanici să elucideze circumstanţele în care s-a produs accidentul.

image
Pompierii au intervenit de urgenţă să stingă incendiul

Cinci maşini de pompieri s-au deplasat la faţa locului pentru a stinge incendiul care s-a produs după ce motocicleta a explodat în platoul de filmare de 2,6 milioane $. Şi, cum se ştie că Tom Cruise îşi face singur cascadoriile, se crede că însuşi acesta o pilota şi ar fi putut să-şi găsească sfârşitul. Din fericire, nimeni nu a fost rănit în urma accidentului. A fost una dintre scenele cele mai scumpe turnate vreodată în Marea Britanie şi era să se termine îngrozitor. Pregătită timp de 6 săptămâni înainte de turnare, scena nu a ieşit bine, deşi însuşi Cruise a verificat cu maximă atenţie fiecare detaliu.

image
Fumul gros era irespirabil

”A fost o provocare enormă pentru a o turna şi a costat o avere. Persoana de pe motocicletă a aterizat pe perne enorme umplute cu carton, pentru a atenua impactul, în timp ce motocicleta s-a făcut praf în urma exploziei. Fumul degajat, irespirabil, a fost aşa de intens, încât a trebuit să fie închis un aerodrom din apropiere”, a spus o sursă pentru ziarul ”The Sun”. Tom Cruise, care are o avere de 570 de milioane $, este foarte furios. Nimeni nu mai vrea întârzieri. Şi aşa filmările au mai fost întrerupte de două ori din cauza pandemiei de COVID-19. A doua oară, în iunie, când a trebuit să se construiască un sat special în comitatul Oxfordshire din Marea Britanie, în care să nu existe virusul. Şi, prima oară, în februarie, când filmările se făceau în Italia şi au fost suspendate din cauza coronavirusului. Studiourile Paramount Pictures programaseră lansarea în iulie 2021, dar, din cauza întârzierilor, a fost amânată pentru noiembrie 2021.

cub florin zamfirescu png
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
cub anca androne png
Rica Raducanu, Facebook jpg
cub bromania png
calorifer foto shutterstock 1523338310 jpg
Robbie Williams Spice Girls
Josep Borrell FOTO EPA-EFE
Calendar 20 februarie: 1938   A fost decretată o nouă Constituție, prin care se introducea dictatura regală a lui Carol al II lea jpeg
image
image
image
image
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
Adriana și Eliza Iliescu
jude law phillipa coan jpeg
bruce willis moonlighting jpg jpeg