Actori celebri care s-au sinucis după ce au căzut pradă depresiei

Ultima actualizare:

    Marilyn Monroe suferea de depresie în momentul morţii
Marilyn Monroe suferea de depresie în momentul morţii

Robin Williams, genialul actor care-şi făcea fanii să râdă cu poftă, s-a sinucis la 63 de ani. Depresia pusese stăpânire pe el de mai multă vreme, dar în ieşirile publice avea grijă să-şi pună masca de om vesel.

Luni, la amiază, Robin Williams a fost găsit fără suflare în casa lui din California. Anchetatorii au conchis că s-a spânzurat. A lăsat în urmă o soţie cu care se căsătorise de nici trei ani şi trei copii.

Numele starului din "Societatea poeţilor dispăruţi" se adaugă unei liste lungi de actori care şi-au găsit sfârşitul doborâţi de propriile slăbiciuni. Revista "Historia" îi aminteşte pe câţiva dintre ei.

Marilyn Monroe (1926-1962) este una dintre cele mai cunoscute actrițe ale secolului XX și imaginea-simbol a anilor '50-'60. Moartea ei, din 1962, este și astăzi un subiect controversat : după o carieră extraordinară la Hollywood, Marilyn Monroe, suferind de depresie, s-a sinucis la 36 de ani luând o supradoxă de barbiturice.

Diana Barrymore (1921-1960), născută în cea mai faimoasă familie de la Hollywood, s-a lansat în lumea teatrului și cinematografiei din tinerețe, ea având șansa să devină o actriță extraordinară. Însă cariera ei a luat sfârșit după doar trei ani (și șase filme) din cauza problemelor personale și a drogurilor. Până la moartea sa, în 1960, actrița s-a străduit să-și refacă viața, însă severa depresie de care suferea a împins-o, în cele din urmă, spre sinucidere (supradoxă de alcool și somnifere).

Elizabeth Hartman (1943-1987) ar fi putut ajunge una dintre marile actrițe de la Hollywood. În 1965, la vârsta de 22 de ani, era nominalizată la Oscar, fiind la vremea respectivă cea mai tânără actriță nominalizată la marele premiu al Academiei americane. Filmul care a consacrat-o a fost "A patch of blue", în care Hartman interpreta rolul unei tinere oarbe care se îndrăgostește de un bărbat de culoare. Filmul, lansat în plină epocă a luptei pentru drepturile civile ale comunității afro-americane, a avut un succes imens. Elizabeth Hartmann s-a sinucis în 1987, la 44 de ani, din cauza depresiei.

Citiţi pe historia.ro despre alte cazuri celebre şi vedeţi fotografii!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kovacs jpg
image
image
image
image
image
image
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net