Actrița celebră care face sex la 72 de ani mai bine decât în tinerețe: „Ceva care să ne pună sângele în mișcare”

Are 72 de ani, dar are parte de cel mai „pasional sex” din viața ei. Celebra actriță din „Dr. Quinn”, Jane Seymour, spune că vârsta este cu siguranță doar un număr în cazul ei și susține că abia după 60 se poate vorbi despre o satisfacție superioară între așternuturi.

La 72 de ani, Jane Seymour „face cel mai bun sex de până acum” / foto: Arhiva Click!
La 72 de ani, Jane Seymour „face cel mai bun sex de până acum” / foto: Arhiva Click!

Se spune că odată ce înaintezi în vârstă, viața sexuală se diminuează considerabil. Nu este cazul în familia lui Jane Seymour. La 72 de ani, actrița care a ajuns la inimile a milioane de români cu personajul Dr. Quinn, din serialul fenomen cu același nume, a dezvăluit viața ei intimă este mai pasională ca niciodată și are parte de „cel mai bun sex de până acum”. 

Vedeta, care a fost căsătorită și divorțată de patru ori, este într-o relație cu chitaristul John Zambetti (73 de ani), parte din trupa The Malibooz, de peste 50 de ani. Ea a vorbit despre viața ei sexuală într-un interviu oferit recent celor de la Cosmopolitan pentru numărul dedicat „Sex After 60” („Cum să faci sex după 60 de ani” n.r).

„Viața ta sexuală nu trebuie să se termine la 60 de ani”

„Sexul în acest moment este minunat, perfect, mai pasional decât oricând. Nu-mi amintesc să-l fi trăit așa înainte! Iar asta întrucât trăirile se construiesc acum pe încredere, dragoste și experiență. Acum mă cunosc pe mine și corpul meu, iar John a avut propriile sale experiențe în viața lui – nu este ca atunci când ești mai tânăr.

Cu cât îmbătrânesc, cu atât sexul este construit pe intimitatea emoțională, pe faptul că am împărtășit cu cineva suișurile și coborâșurile vieții – sentimentele noastre, bucuriile noastre, tristețea, pasiunile și dorința noastră reciprocă. Viața ta sexuală nu trebuie să se termine la 60 de ani. Până la urmă, toți căutăm ceva care să ne pună sângele în mișcare. Când o să îți dai seama de asta, vei fi o persoană fericită”, a scris Jane Seymour, 72 de ani, într-un articol inedit pentru revista Cosmopolitan, relatează tabloidul britanic Mirror.  

Jane Seymour este mamă a patru copii și a fost căsătorită de 4 ori. A fost la un pas de a cincea căsătorie, doar că l-a refuzat pe fostul ei iubit, regizorul David Green, cu care a avut o relație de mai bine de 10 ani. Actrița a cunoscut faima după ce a jucat rolul unei fete Bond în filmul „Live and Let Die” din 1973, dar și cu personajul Dr. Quinn, din serialul fenomen cu același nume.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
banner livia graur png
banner cristina cioran png
Cum a ajuns Andreea Marin sa impinga masina intr o intersectie mare din Bucuresti  Moldoveanca la volan jpg
banner dinu maxer png
Fosta mare canotoare română nu face rabat de la nimic atunci când este vorba de sărbători și de mâncarea tradițională
   "De Paște fac tot posibilul să fiu cu ai mei și cu mâncarea pe care o face Codruța, mama și soacra mea", ne-a spus Dan Negru
image
actualitate.net
image
actualitate.net