O cunoscută actriță a fost la un pas să-și piardă viața: „Am murit și apoi am fost resuscitată”. Cum și-a revenit miraculos

O îndrăgită actriță de la Hollywood a fost la un pas de moarte. Este vorba despre Jane Seymour, cea care a interpretat personajul „Dr. Quinn” și care în tinerețe a suferit o intervenție chirurgicală care i-ar fi putut fi fatală. Iată cum a reușit să își revină în mod miraculos.

Jane Seymour la un pas de moarte
Jane Seymour la un pas de moarte

Jane Seymour la un pas de moarte

În anul 1988, Jane a trăit o experiență aproape fatală pe platoul de filmare. Actrița originară din Marea Britanie, pe atunci în vârstă de 37 de ani, a fost în pericol de a-și pierde viața din cauza unei proceduri chirurgicale efectuate în Spania, conform clickpentrufemei.ro.

Am făcut o injecție cu antibiotic, însă nu în mușchi, așa cum trebuia, ci a ajuns la o venă și am făcut șoc anafilactic atunci. Am murit și apoi am fost resuscitată”, a dezvăluit Seymour în Express.

Actrița a conștientizat că ceva nu era în regulă atunci când a simțit o strângere în gât și inima i-a început să bată cu putere. Această experiență a fost înfricoșătoare pentru celebritatea din Hollywood, dar, în același timp, i-a oferit și o perspectivă nouă asupra vieții.

Am văzut o lumină albă, m-am uitat în jos și am văzut pe toată lumea, i-am auzit țipând”, și-a amintit Jane Seymour potrivit The Times.

Jane Seymour  foto   Shutterstock jpg

Totuși, în fața acelei situații absolut șocante în care viața aproape îi atârna de un fir de ață, vedeta a reușit să își pastreze în mod fantastic calmul, sentiment despr ecare a spus că l-a mai simțit doar în timpul ședințelor de meditație. Totuși, pe lângă acest sentiment de liniște, actrița a recunoscut că a avut un moment de conștentizare în acel evenment în care și-a dat seama mai bine ca oricând că nu este moment să părăsească această lume. 

 „Mi-am amintit că-mi spuneam mine însămi că voiam să mă întorc în corpul meu, pentru că aveam copii pe care voiam să-i cresc... voiam să apuc să-mi las cumva amprenta în lume”, a mărturisit în podcastul „ID10T”, conform sursei citate. 

Din păcate, în loc să primească susținere și înțelegere din partea celor din jur, cunoscuta actrița a fost acuzată de producătorul acelei pelicule că doar s-a prefăcut că are o urgență medicală, cu scopul de a scăpa de filmări.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 florin piersic png png
image
image
image
image
image
image
chrissy teigen rochie profimedia jpg
sofia vicoveanca jpeg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
Un singur lucru nu i-a fost pe plac Anamariei Ferentz, spectacolul Carmen pus în scenă la Opera din Viena
cub andreea balan png
banner Arsenie Todiraș png
 Mirela Vaida (42 de ani) a „fugit” de acasă de Paște într-o vacanță în Italia
banner ileana stana ionescu webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net