Acuzație șocantă! Kim Kardashian este agent secret


    Iranul afirmă despre Kim KArdashian că este agent secret și le corupe pe tinerele femeiFoto Getty
Iranul afirmă despre Kim KArdashian că este agent secret și le corupe pe tinerele femeiFoto Getty

Cu toții am văzut-o pe Kim Kardashian în multe ipostaze, majoritatea dintre ele fiind deosebit de provocatoare, de la ținutele sale extrem de sumare și mulate, până la nuditate. V-ați imagina însă că vedeta de televiziune ar fi agent secret? Oficialii iranieni cred cu certitudine că da!

Corpul de Gardă Revoluționar Iranian, o agenție de control polițienesc al culturii iraniene și însărcinată cu supravegherea influenței pe care o au alte state, este foarte îngrijorată de popularitatea lui Kim Kardashian, potrivit VanityFair.com.

Conform declarațiilor unui purtător de cuvânt al Unității de Crimă Organizată în Cyberspațiu, Kim Kardashian este acuzată că lucrează sub acoperire pentru Instagram pentru a le corupe pe tinerele femei. Acuzația se referă la faptul că diva încearcă să le convingă pe femei că este bine să îți faci nuditatea publică pe Internet și că promovează un stil de viață care contravine legilor islamice.

Kim Kardashian
Kim Kardashian

De altfel, bunicii din partea tatălui au emigrat în Statele Unite din Armenia, care este unul dintre statele vecine ale Iranului. Din acest motiv, se consideră cu atât mai îndreptățiți să o țină sub supraveghere. La o emisinue de știri din Iran, Kim Kardashian a fost acuzată că ar fi plătită de compania Instagram pentru a publica imagini indecente. „Doamna Kim Kardashian este un fotomodel foarte popular, astfel că patronul Instagram i-a spus: «Fă asta cât mai natural». Nu este nicio îndoială că este implicat și suportul financiar. Noi luăm această chestiune foarte în serios”, a declarat moderatorul Mostafa Alizadeh.

Kim Kardashian
Kim Kardashian

De asmenea, autoritățile iraniene au arestat peste 300 de utilizatori iranieni ai rețelei de socializare Facebook care au încălcat principiile islamice din cauza faptului că vedeta americancă are o influență greșită asupra tinerilor. Ei sunt auzați că „promovează o cultură de promiscuitate, slăbesc și resping instituția familiei, ridiculizează valorile și credințele religioase, promovează relațiile în afara principiilor morale și publică imagini cu viața privată a tinerelor femei.”

Elnaz Golrokh
Elnaz Golrokh

Mai mulți utilizatori de pe Instagram sunt vizați pentru acțiuni asemănătoare, iar unii dintre ei chiar au părăsit Iranul. De exemplu, fotomodelul Elnaz Golrokh continuă să publice pe contul său imagini cu viața sa luxoasă din Dubai. Hamid Fadaci, soțul lui Elnaz, pare să fi părăsit și el Iranul și își delectează cei 200.000 de urmăritori de pe Instagram cu fotografii asemănătoare cu ale soției sale.

Hamid Fadaci
Hamid Fadaci

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

oana roman si marius elisei
itisti specialisti it microsoft angajati birouri laptop
horoscop zilnic 1 martie jpeg
condimente jpeg
FotoJet jpg
antonia sexy jpg
cub iuliana marciuc png
Pomii înfloriţi şi gazonul proaspăt tuns o fac pe actriţă sp stea numai în curte jpeg
image
image
image
image
image
image
foto 1   Dan Negru (1)B jpg
oana roman si marius elisei
FotoJet jpg
Constantin Diță îl interpretează pe Giani din ”Las Fierbinți” jpeg
Noah Cyrus jpg
Ben Affleck jpg