Adam Sandler și-a mai cumpărat o casă! A plătit 4,1 milioane de dolari pe vila din L.A.

Actorul Adam Sandler (56 de ani) și-a sporit proprietățile imobiliare plătind 4,1 milioane de dolari pentru o nouă casă, în Los Angeles. Sandler a cumpărat o vilă de 1.840 de metri pătrați pe strada Albright. Casa cu trei dormitoare și două băi a fost construită în 1947, fiind remodelată recent.

Adam Sandler și-a mai luat o casă (Foto: Getty Images)
Adam Sandler și-a mai luat o casă (Foto: Getty Images)

Citește și: Uite cum arată cele două fiice minore ale lui Adam Sandler!

Vila cu șindrilă de lemn, are șiruri de ferestre montante cu obloane albastre și deține un garaj atașat, pentru două mașini pe partea laterală. În interior, Adam se poate bucura de un șemineu alb înconjurat de cărămizi negre. De-a lungul anilor, Adam Sandler a cheltuit milioane cumpărând proprietăți în locații precum Florida, Massachusetts și California de Sud.

Vezi și: Adam Sandler îşi fluieră copiii

Incluzând reședința sa recent cumpărată, Sandler deține proprietăți imobiliare de lux în valoare de peste 40 de milioane de dolari numai în Los Angeles. Actorul are o avere de 420 de milioane de dolari, așa că nu îl ustură la buzunar noua achiziție.

Vila are trei dormitoare

Aceasta este noua casă a lui Sandler (Foto: Profimedia)
Aceasta este noua casă a lui Sandler (Foto: Profimedia)

Starul din „Hustle” și soția sa, Jackie, mai au trei apartamente de lux: unul în clădirea Sierra Towers plină de celebrități de lângă West Hollywood, unul în Brentwood și al treilea în Calabasas, plus o casă de vacanță Malibu pe malul oceanului. Reședința lor principală rămâne însă o mare proprietate in Pacific Palisades, deținută cândva de Goldie Hawn și Kurt Russell.

Iată și: Adam Sandler îşi plimbă copiii cu ricşa - FOTO

În ceea ce privește ultima achiziție a lui Sandler, vila cu trei dormitoare și două băi a fost construită la sfârșitul anilor 1940 și de atunci a fost remodelată. Există, de asemenea, un dormitor principal mare, cu o cadă echipată cu chiuvetă dublă, cadă și duș separat; iar în aer liber, curtea împrejmuită cu iarbă găzduiește o terasă acoperită, cu un șemineu îmbrăcat cu cărămidă.

Te-ar putea interesa și: Adam Sandler, îmbrăcat în apă, gol pe plajă - FOTO

Conform listării, noul proprietar se poate „muta aici sau reimagina și dezvolta casa de vis” – deoarece vânzarea includea planuri pentru o casă de 7.600 de metri pătrați, cu două etaje, cu subsol, potrivit dirt.com.

image
image
image
image
image
image
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
image
actualitate.net
image
actualitate.net