Adevăratul motiv pentru care Silvio Berlusconi este foarte supărat: nu e criza economică şi nici scandalurile sexuale!

La 75 de ani, Silvio Berlusconi îi încântă deseori pe invitaţi cu cântecele sale de dragoste şi balade. Italianul s-a gândit ca piesele sale să fie puse pe un album, intitulat "Il Amore Vero" (O iubire adevărată), iar lansarea să aibă loc în această toamnă.

Prima dată fusese stabilită în septembrie, însă din cauza scandalului sexual în care a fost implicat premierul, lansarea a fost anulată cu o lună. În octombrie, criza economică a fost cea care a oprit apariţia pe piaţă a albumului muzical de dragoste, semnat Silvio Berlusconi.

"Este un album elegant şi rafinat, iar cântecele sunt scrise într-o italiană amestecată cu napoletana, dialectul preferat al prim-ministrului", a spus compozitorul Angelo Valsiglio, neştiind că Berlusconi este cel care a realizat albumul "Il Amore Vero".

Piesele sunt interpretate de Mariano Apicella, care este convinsă că albumul va fi pe piaţă la 22 noiembrie şi va putea fi cumpărat şi on-line. "Premierul Berlusconi este un compozitor foarte creativ, iar cuvintele care ajung la ascultători trezesc emoţii intense. Este pasionat de cântecele sale", a spus Apicella.

Zodia care se îndrăgostește în luna februarie. Sursă foto: Pixabay
cub vali vijelie png
gabriel mardale jpg
vedete jpg
maxresdefault jpg
calendar ortodox 2021 30 ianuarie trei ierarhi mihai coman jpeg
cub Costin Craioveanu png
Razvan Danciu, Survivor  jpg
image
image
image
image
image
image
vedete jpg
cub Costin Craioveanu png
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
narcisa suciu si Daria jpg
oana zavoranu si sotul