Adolescentul din ┬źDoi b─ârba┼úi ┼či jum─âtate┬╗ ├«┼či saboteaz─â propriul serial: ┬źO mizerie┬╗ - VIDEO

image
Two and a Half Men

Actorul Angus T. Jones (19 ani), adolescentul din serialul ÔÇ×Doi b─ârba┼úi ┼či jum─âtate/ Two and a Half Men", le-a cerut telespectatorilor din lumea ├«ntreag─â s─â nu mai urm─âreasc─â acest film, pentru c─â ÔÇ×le umple mintea cu mizerii".

Adolescentul a declarat, ├«ntr-o ├«nregistrare postat─â pe Youtube ┼či realizat─â de Biserica Cre┼čtin─â a Bunei Vestiri, c─â nu vrea s─â mai apar─â ├«n serialul ÔÇ×Doi b─ârba┼úi ┼či jum─âtate" pentru c─â noile sale convingeri religioase se afl─â ├«ntr-o opozi┼úie total─â cu rolul adolescentului Jake Harper, un adolescent interesat doar de distrac┼úii.

Jones spune c─â sesiunile de studiere a Bibliei la care a participat recent l-au f─âcut s─â se simt─â inconfortabil ├«n leg─âtur─â cu umorul deocheat din ÔÇ×Doi b─ârba┼úi ┼či jum─âtate", un element care a contribuit din plin la succesul acestui show.

ÔÇ×Dac─â urm─âri┼úi ┬źDoi b─ârba┼úi ┼či jum─âtate┬╗, v─â rog s─â nu v─â mai uita┼úi la acest serial. Eu joc ├«n ┬źDoi b─ârba┼úi ┼či jum─âtate┬╗, dar nu vreau s─â mai apar ├«n el. Dac─â am f─âcut vreun r─âu ├«n trecut, nu vreau s─â-l mai fac. Nu vreau s─â contribui la planul du┼čmanului. Nu po┼úi s─â fii o persoan─â care crede cu adev─ârat ├«n Dumnezeu ┼či s─â joci ├«n acela┼či timp ├«ntr-un serial precum acesta. Nu m─â simt deloc bine c├ónd m─â g├óndesc la lucrurile pe care le ├«nv─â┼ú acum, la ceea ce spune Biblia ┼či la faptul c─â am jucat ├«n acel serial de televiziune", a spus actorul.

5 carmen iohannis prima zi de scoala 4 jpg jpeg
Fulgy, fiul Vioricăi, s a certat cu vânzătoarele jpeg
alina ilan laufer jpeg
image png
https   www cancan ro wp content uploads 2022 06 A03I5577 scaled webp
BeFunky collage (40) jpg
ioana nastase fiu3 webp
BeFunky collage (41) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
BeFunky collage (41) jpg
image png
alina ilan laufer jpeg
amenda uriasa concert manele florin salam piata obor 776476 jpeg
nota bac fiica adriana iliescu eliza sefa promotie 776494 jpeg
Fulgy, fiul Vioricăi, s a certat cu vânzătoarele jpeg