Adriana Lima, apariție de senzație la Cannes! Și-a lăsat burtica la vedere într-o rochie fabuloasă

Ultima actualizare:

Adriana Lima a uimit cu apariția de pe covorul roșu, la Festivalul de la Cannes. Vedeta este însărcinată, însă acest aspect nu a oprit-o din a purta o „little black dress” reinterpretată. Ba mai mult, fotomodelul a lăsat la vedere chiar burtica de gravidă. Imaginile au făcut înconjurul lumii.

Adriana Lima, apariție de senzație la Cannes! Și-a lăsat burtica la vedere într-o rochie fabuloasă
Adriana Lima, apariție de senzație la Cannes! Și-a lăsat burtica la vedere într-o rochie fabuloasă

Adriana Lima a ajuns la 40 de ani, însă nu renunță la aparițiile senzuale care o caracterizează! Supermodelul va deveni mamă pentru a treia oară, fiind însărcinată într-un stadiu destul de avansat, iar ținuta pentru care a optat la Festivalul de la Cannes este una extrem de îndrăzneață. Criticii au lăudat-o pentru alegerea făcută și mai ales pentru faptul că a ales să își construiască întregul look pornind chiar de la faptul că este gravidă.

Citește și Ieri cânta cu Akcent, azi lucrează cu Gigi Hadid și Adriana Lima. Elena Matei, Crăciuniță superbă în noul videoclip

Astfel, Adriana Lima reinterpretează celebra „Little Black Dress”, dar și definiția hainelor dedicate femeilor însărcinate. Fotomodelul a purtat o rochie neagră, semnată de casa de modă Balmain. Lungă până în pământ, creația a îmbinat mai multe texturi și materiale, având influențe grecești și nu numai. Partea de sus, clasică și asemănătoare unui sacou, a lăsat la vedere burtica vedetei, iar partea de jos, o fustă drapată, a evidențiat talia modelului.

Adriana Lima și-a expus burtica pe covorul roșu de la Cannes

Întregul look al Adrianei a fost completat de o pereche de sandale negre, cu toc cui, și câteva accesorii precum un inel purtat pe degetul mic și o pereche de cercei supradimensionați, realizați cu pietre prețioase. Machiajul a fost realizat de unul dintre cei mai cunoscuți artiști de la Hollywood, în conformitate cu tendințele acestui sezon, accentul fiind pus pe privirea ca de felină a vedetei.

Citește și Ce bine arată Adriana Lima în costum de baie! Supermodelul de 38 de ani a făcut furori la plajă

Adriana Lima a fost însoțită la marele eveniment de iubitul său, Andre Lemmers, care a fost surpris de fotografi îmbrățișând burtica modelului în reperate rânduri. Chiar dacă nu se sfiește să își arate corpul, fiind unul dintre îngerașii celor de la Victoria's Secret, publicația Insider caracterizează apariția Adrianei de la Cannes ca fiind, de departe, cea mai „îndrăzneață”.

La 40 de ani, este însărcinată cu al treilea copil

Adriana Lima are două fete din căsnicia cu jucătorul serbian de baschet Marko Jaric. Valentina și Sienna au 12, respectiv 9 ani, iar mama lor încearcă să le insufle obiceiuri cât mai sănătoase. Chiar dacă este însărcinată cu cel de-al treilea copil, vedeta își dedică mult timp fetelor sale. A dezvăluit, pentru Daily Mail, că viața i s-a schimbat radical de când a devenit mamă.

„Să devii mamă schimbă totul. Frumusețea și grija pe care o ai de tine sunt trecute cu vederea, de multe ori. Pe măsură ce fiicele mele au crescut, mi-am dat seama că au copiat multe dintre lucrurile pe care eu le fac, multe dintre obiceiurile mele. E important pentru mine să știu că au un exemplu bun.

Încerc să le învăț să se iubească și să mănânce mai sănătos. Totodată, practicăm bunăstarea psihică, prin medițatie”, a transmis Adriana Lima.

 Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net