Aici se ascunde blonda de la ABBA

Ultima actualizare:

    Casa de pe insula Ekero,  cu 6 dormitoare,  unde trăieşte retrasăFoto: Rex Features
Casa de pe insula Ekero, cu 6 dormitoare, unde trăieşte retrasăFoto: Rex Features

Nici 25 milioane € pentru un show nu o conving să revină în ABBA! Celebra Agnetha Faltskog (66 de ani) trăieşte ascunsă pe o insulă. Nu vrea să mai audă de turnee şi de fani!

Admiratorii din întreaga lume au fost emoţionaţi când legendara trupă ABBA s-a reunit, pentru prima oară după 30 de ani, duminică, 5 iunie. Minunea nu s-a întâmplat în 2000, când Agnetha Faltskog, Björn Ulvaeus (71 de ani), Benny Andersson (69 de ani) şi Anni-Frid  (Frida) Lyngstad (70 de ani) au primit o ofertă de peste 1 miliard de euro pentru un show din nou împreună. S-a întâmplat la împlinirea a 50 de ani de când Björn  şi Benny s-au cunoscut.

Din cauza Agnethei Faltskog, legendara trupă nu se va mai reuni niciodată
Din cauza Agnethei Faltskog, legendara trupă nu se va mai reuni niciodată

Fanii  au început din nou să spere că ABBA va reînvia, însă au fost dezamăgiţi repede după ce s-a aflat că Agnetha e cauza pentru care trupa nu va mai renaşte. Celebra blondă trăieşte retrasă pe insula Ekero, la 12,8 km de Stockholm. E mai fericită ca niciodată în casa ei cu 6 dormitoare. Rareori e văzută la volanul unei maşini mici negre, mergând foarte încet. “Vorbeşte numai cu caii ei”, a spus Helen Rosell, o vecină de 47 de ani. Din când în când, vedeta se duce la supermarketul din apropiere ca să-şi cumpere aceleaşi produse: pâine, lapte, pastă de dinţi, detergent de podele, îngheţată şi musli. “Nu am întrebat-o niciodată despre ABBA. Ne facem că nu ştim că e faimoasă. O deranjează”, spun vânzătorii. Preferă viaţa retrasă gloriei, fiindcă îi e frică să meargă cu avionul în turnee, de la o aterizare de urgenţă din 1979, în SUA. Are oroare de agitaţie şi de lume multă. “Am obosit după ABBA, vreau doar să fiu liniştită”, a spus Agnetha. Ea are doi copii din mariajul cu Björn Ulvaeus, care a durat din 1971 până în 1980.

Click! spune

Trupa ABBA s-a înfiinţat în 1972 şi s-a dezmembrat în 1982. A vândut peste 400 milioane de albume. Între hiturile sale se numără: “Mamma Mia”, “Dancing Queen”, “Money Money Money”. Agnetha are o avere de 52 milioane €, Björn are 82 milioane €, iar Benny a adunat 30 milioane €. Roşcata Anni-Frid are în conturi 190 milioane €.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net