Alain Delon, decizie halucinantă. Marele actor ar fi cerut să fie eutanasiat

Alain Delon (86 de ani), actorul care a fost considerat „cel mai frumos om din lume”, nu vrea să mai trăiască și a cerut să fie eutanasiat. Și pentru că trăiește în Elveția, țară care permite în anumite condiții acest lucru, dorința actorului ar putea fi îndeplinită.

Alin Delon dorește să fie eutanasiat. Foto: Click.
Alin Delon dorește să fie eutanasiat. Foto: Click.

Anthony Delon, fiul actorului francez în vârstă de 86 de ani, a declarat într-un interviu la postul RTL că tatăl său i-a cerut ajutor pentru a se sinucide asistat și că a acceptat să fie alături de el în ultimele sale momente: „Da, e adevărat, m-a întrebat”.

Alain Delon ar putea apela la sinuciderea asistată, deși acest lucru nu este legal în Franța, datorită reședinței sale în Elveția.

Mesajul de rămas bun al lui Alain Delon după ce și-a anunțat sinuciderea asistată

După ce și-a anunțat sinuciderea asistată, Alain Delon a transmis și un mesaj celor care l-au susținut de-a lungul anilor, dar și viitorilor actori. „Vreau să mulțumesc tuturor celor care m-au însoțit de-a lungul anilor și mi-au oferit un mare sprijin, sper ca viitorii actori să găsească în mine un exemplu nu doar la locul de muncă, ci în viața de zi cu zi, între victorii și înfrângeri”, a împărtășit Alain Delon într-o declarație după ce fiul său i-a dezvăluit intenția de a se sinucid asistat.

Alain Delon: „Eutanasia este cel mai logic și natural lucru de făcut”

"Eutanasia este cel mai logic și firesc lucru de făcut. De la o anumită vârstă, avem dreptul să plecăm pașnic din această lume, fără sprijinul unui spital sau al dispozitivelor de susținere a vieții", a spus Alain Delon într-un interviu în 2021.

Alain Delon, care nu a depășit moartea soției sale Nathalie Delon (Francine Canovas) a suferit un dublu accident vascular cerebral în 2019. Când a fost foarte bolnavă, Nathalie Delon a cerut să fie autanasită, dar acest lucru nu a putut fi posibil din cauza legilor Franței și în cele din urmă a murit de cancer pancreatic, scriu cei de la Marca.com.

Alain Delon, cele mai bune filme ale sale

O frază i-a marcat viața. „Mi-am trăit rolurile, nu am jucat”, a asigurat Alain Delon.

În 1958 am făcut „The Swimming Pool” cu Romy Schneider, iar în ’59 eram deja cunoscut în toată lumea datorită „In Full Sun”, a povestit Delon.

Au venit apoi titluri precum „Rocco și frații lui” (1960), „Eclipsa” (1962) sau „Leopardul” (1963), de Luchino Visconti, unul dintre cele mai celebre filme ale sale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Dominic Cummings FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
oana roman judecatoare jpg
andreea marin mama colaj instagram jpg
iulia vantur colaj instagram jpg
Designerul vestimentar face parte din delegația Top Line România, alături de Diana Baicu, Daiana Anghel și Marisa Paloma
banner oleg burlacu
cub mariana moculescu horia moculescu png
banner Anamaria Ferentz png
Banner Prodan Reghe Ferrari
image
actualitate.net
image
actualitate.net