Amantele lui Tiger Woods se bucurau de toată atenţia lui

Potrivit Showbizspy, Tiger Woods îşi făcea de cap cu una dintre amantele lui când tatăl său a murit.

Pe 2 mai 2006, sportivul era cu fostul model Jamie Jungers în casa sa din California când mama lui, Tila, l-a sunat să îl anunţe că tatăl lui în vârstă de 74 de ani, Earl, care avea cancer la prostată, era în spital.

"I-a spus că tatăl lui este într-o stare foarte gravă", dezvăluie Jamie, care a mai adăugat că "Tiger a plecat imediat ca să fie cu el, iar eu am rămas în casă. S-a întors după 3 ore".

Jamie a declarat că după ce s-a întors, cu toate că era preocupat de starea de sănătate a tatălui său, Tiger încă mai avea chef de sex.

"Ne-am pus să dormim. Am stat lângă el având pe mine nimic altceva decât o pereche de chiloţei. La 3 dimineaţa telefonul a sunat. Era mama lui Tiger. A sunat ca să îl anunţe că tatăl lui a murit. Tiger a fost devastat şi nu a scos niciun cuvânt. Nici măcar nu a plâns, dar se vedea pe el că era distrus".Jungers spune că Woods a pus capăt relaţiei lor atunci când ea i-a cerut un ajutor financiar.

"E un afurisit zgârcit şi nu a vrut să mă ajute, cred că mai avea pe cineva pe lângă mine. Tiger este ahtiat după sex. El iubeşte sexul", spune Jamie.

foto1 fratiiB jpg
FotoJet jpg
cub ioana nastase png
cub paula seling png
cub bianca dragusanu png
lia bugnar anghel damian theo rose foto CANCAN (2) jpg
infidelitate 0 jpeg
FotoJet (4) jpg
image
image
image
image
image
image
Mihai Bendeac FOTO Facebook
De ce participa de fapt Andreea Tonciu la Survivor Romania 2022 jpg
nicole cherry jpg
cub bianca dragusanu png
Credința în Dumnezeu i-a dat putere Lucianei Indre
Camelia Șucu a fost căsătorită cu Dan Șucu