Ana Mocanu, umflată și vânătă după operație! «Am suferit și încă sufăr»

Ultima actualizare:

    Ana Maria Mocanu s-a mutat în Spania de 6 lunifoto: Arhiva Personală
Ana Maria Mocanu s-a mutat în Spania de 6 lunifoto: Arhiva Personală

Ana Maria Mocanu a vrut să scape de unul dintre cele mai mari complexe ale ei. Vineri (25 martie), aceasta s-a prezentat la o clinică celebră din Turcia, unde a fost supusă unei operații de rinoplastie. Dacă sâmbătă (26 martie), asistenta lui Capatos mărturisea că se simte bine după intervenția chirurgicală, situația s-a schimbat peste noapte.

Ana Maria Mocanu a declarat, duminică (27 martie), la doar două zile după operație, că a început să resimtă efectele bisturiului. Vedeta a mărturisit, în cadrul unei emisiuni difuzate la Antena Stars, că i s-a umflat și învinețit fața. „Mi s-a umflat ochiul stâng și cu el nu prea mai văd foarte bine”, a spus Ana, însă a recunoscut că simptomele sunt normale: „Am două zile de la operație și e normal să fiu un pic umflată și un pic vânătă”.

Doctorii i-au „răpit” una dintre cele mai mari plăceri asistentei păcătoase: mersul la sală. Chirurgul a avertizat-o că nu are voie să facă efort fizic în perioada imediat următoare. „Am suferit și încă sufăr”, a mărturisit ea, dezamăgită. Cu toate acestea, riscul la care s-ar expune făcând exerciții este unul destul de mare. „Există riscul să-mi țâșnească sângele pe nas”, a mai zis Ana Maria Mocanu.

Pe masa de operație a esteticianului nu va mai ajunge prea curând. Cel puțin așa susține ea, pe motiv că nu vrea să-și mai facă nicio intervenție chirurgicală în viitorul apropiat. „Nu, mai am de gând să-mi fac nicio intervenție, am scăpat de două complexe, le-am rezolvat și nu mai am de gând să-mi fac nicio altă intervenție”, a declarat asistenta Tv.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net