Angelina Jolie: «Este important să plângi în duş, nu în faţa copiilor»

simeon stalpnicul png
Angelina Jolie a făcut dezvăluiri despre viaţa ca mamă singură pentru cei şase copiifoto: Hepta

Angelina Jolie (42 de ani) a făcut dezvăluiri despre relaţia cu Brad Pitt şi despre viaţa ca mamă singură pentru cei şase copii. Într-un interviu acordat revistei Vanity Fair, actriţa a vorbit despre cum se vindecă după divorţ şi cum este viaţa în noua casă.

Bruneta s-a mutat recent alături de copiii ei într-o locuinţă nouă, care a fost deţinută anterior de regizorul Cecil B. DeMille. Casa a fost pusă în vânzare pentru 25 de milioane de dolari şi are şase dormitoare şi zece băi.

Este localizată în apropierea parcului Laughilin și la câteva minute cu mașina de casa din Los Feliz, pe care o avea cu Brad Pitt. Proprietatea are piscină, terasă, o grădină imensă și se întinde pe 8.500 de metri pătraţi.

simeon stalpnicul png
25 de milioane a costat casa în care Angie s-a mutat cu cei şase copii

”A fost cea mai dificilă perioadă pentru mine şi acum luăm o gură de aer. Această casă este un pas foarte mare înainte pentru noi. Încercăm cu toţii să facem tot posibilul să ne vindecăm familia”, a mai povestit actriţa, potrivit news.ro.

În ce relaţii a rămas cu Brad Pitt

Despre relaţia cu Brad Pitt, Angelina Jolie a spus că păstrează legătura cu actorul, lucrând amândoi pentru acelaşi obiectiv.

”Ţinem unul la altul, avem grijă de familia noastră şi lucrăm amândoi pentru acelaşi obiectiv”, a spus Angeluna Jolie. 

Angelina Jolie a menţionat că în copilărie a fost foarte îngrijorată pentru mama ei şi că nu îşi doreşte ca cei şase copii ai săi să simtă la fel pentru ea. 

simeon stalpnicul png
Angelina şi Brad s-au despărţit în septembrie 2016

”Am fost foarte îngrijorată pentru mama mea, crescând. Nu îmi doresc ca ei (copiii ei, n.r.) să fie îngrijoraţi pentru mine. Cred că este foarte important să plângi în duş şi nu în faţa lor. Ei trebuie să ştie că totul va fi bine, chiar şi atunci când tu nu eşti sigură că aşa va fi”, a explicat artista. 

A fost diagnosticată cu boala Bell's palsy

Angelina Jolie a mai spus că a fost diagnosticată cu boala Bell's palsy – un tip de paralizie facială, provocată de daune aduse nervilor faciali. Actriţa s-a recuperat complet cu ajutorul acupuncturii.

Îşi promovează noul film

Următorul film al Angelinei Jolie, care a fost anunţat recent pe lista Festivalului Internaţional de Film de la Toronto, este o adaptare a romanului ”Întâi l-au omorât pe tata. Povestea unei fetiţe din Cambodgia/ First They Killed My Father: A Daughter of Cambodia Remembers”, un volum de memorii scris de Loung Ung, despre genocidul Kmerilor Roşii. Filmat în Cambodgia, în limba khmeră, filmul este o producţie originală pentru Netflix. Copiii actriţei au fost implicaţi în proiect.

Merge la cursuri de gătit

În afară de promovarea noului film, actriţa a spus că nu are niciun alt proiect în derulare şi că plănuieşte să rămână acasă şi să se concentreze pe familie.

”Vreau doar să pregătesc micul dejun potrivit şi să întreţin casa. Aceasta este pasiunea mea. La cererea copiilor mei, merg la cursuri de gătit”, a spus ea.

cub anamaria prodan animat gif
image png
Simona Halep, Instagram jpg
cub armin nicoară png
Regina Elisabeta a II a și Printul Philip profimedia 0606103055 jpg
FotoJet (4) jpg
cub anamaria prodan divorț png
cub alina sorescu png
Doina Ruști FOTO arhivă personală 2012   main jpeg
Marius Cozmiuc Sergiu Bejan  canotaj dublu rame foto epa efe jpg
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
bianca dragusanu png
cub anamaria prodan divorț png
cub zannidache png
Sylvester Stallone și Jennifer Flavin FOTO EPA-EFE
FotoJet jpg