Angelina Jolie ┼či Brad Pitt tr─âiesc ca porcii: m├óncare muceg─âit─â ┼či haos ├«n toat─â casa

CLIIMA20110321 0019 1 jpeg
Familia Jolie-Pitt (foto: tmz.com)

E clar c─â toate starurile au nevoie de menajere ┼či oameni care s─â le administreze casele din cauza programului ├«nc─ârcat, ├«ns─â devine amuzant c├ónd descoperim c─â ceea ce vedem la MTV Cribs, unde toate vilele str─âlucesc, e departe de realitate.

Menajere din casa Jolie-Pitt au povestit pentru edi┼úia din luna august a revistei Globe prin ce co┼čmar trec zilnic, av├ónd grij─â de vila "clanului Brangelina".

Femeile sus┼úin c─â cele dou─â staruri, ├«mpreun─â cu cei ┼čase copii, tr─âiesc efectiv ca porcii. Cutiile de pizza zac pe jos cu zilele ┼či nu se ┼čtie niciodat─â peste ce m├óncare muceg─âit─â dau atunci c├ónd cur─â┼ú─â sub canapele ┼či pe dup─â dulapuri.

Ba mai mult, copiii familiei au voie s─â scrie pe pere┼úi ┼či ┼úin "r─âzboaie" cu pasta de din┼úi la ordinea zilei. Dac─â cei mici au o scuz─â, atunci Brad e de neiertat pentru neglijen┼ú─â. ├Äntreaga vil─â este ├«mp├ónzit─â de revistele ┼či c─âr┼úile de arhitectur─â, de care starul de la Hollywood este pur ┼či simplu obsedat.

├Äntregul scenariu al dezastrului este plauzibil, av├ónd ├«n vedere c─â Angelina are o aversiune fa┼ú─â de orice fel de ordine, regul─â sau autoritate, dup─â cum ea ├«ns─â┼či a recunoscut.

vladut
Satul Aceredo jpg
brad pitt angelina jolie jpg
cub ion ╚Ťiriac png
1 bruce willis jpg jpeg
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
1 teodora liana stanciu mita mihai georgescu 1 2 jpg jpeg
medic bucuresti santajat datorie camatari dobanda 785568 jpeg
image
image
image
image
FotoJet (2) jpg
1 bruce willis jpg jpeg
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
image png
Alexandru Arsinel batran
cub ion ╚Ťiriac png