Angelina, sex cu Lady GaGa

Ian Halperin scrie că actriţa, care a recunoscut că este bisexuală, şi controversata cântăreaţă s-au întâlnit în hotelul Beverly Wilshire, unde au petrecut o noapte împreună.

„Angie este obsedată de Lady GaGa. Este topită după ea!", a declarat o sursă apropiată cuplului „Brangelina". Nu ar fi primul zvon referitor la infidelitatea Angelinei Jolie.

 Citeşte şi:     Angelina Jolie, aşa cum era în anul 1981 – VIDEO     Brad şi Angelina se căsătoresc?! Nu se mai separă?!     Angelina Jolie şi-a găsit liniştea pe umărul lui Wyclef Jean     Aventura dintre Angelina Jolie şi profesorul ei este o minciună     Angelina Jolie şi Jennifer Aniston, într-un film porno - VIDEO

La începutul săptămânii trecute, o menajeră, care a lucrat pentru cei doi la hotelul Waldorf -Astoria din New York, a afirmat că Angelina îl înşela pe Brad Pitt cu unul dintre profesorii care o ajutau să aibă un accent diferit în filmul „Salt".

Menajera spune că a intrat în camera actriţei şi, după o vizită a profesorului, a găsit patul plin de jucării sexuale şi mai multe sticle goale de votcă.

În ultimul timp, au existat mai multe zvonuri potrivit cărora Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au despărţit şi au consultat un avocat de divorţuri pentru a-şi împărţi averea comună.

Angelina, care creşte şase copii împreună cu Brad Pitt, a declarat recent că fidelitatea nu este un factor esenţial într-o relaţie de dragoste. Ea este de părere ca relaţiile "deschise" pot funcţiona la fel de bine ca şi cele monogame.

2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
Regina Elisabeta, Regele Charles si Camilla Parker Bowles Foto Gettyimages (1) jpg
Tora Vasilescu
adelina pestritu si virgil steblea 003 jpeg
FotoJet jpg
image png
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
ruxi si cristi mitrea jpg
Primul reactor modular mic din România va fi instalat pe locul fostei termocentrale de la Doiceşti
Fane Văncică reținut de polițiști pe 27 septembrie 2022 FOTO Inquam / George Călin
image
image
image
image
iulia albu
florin piersic actor roman jpg
adelina pestritu si virgil steblea 003 jpeg
image png
Tora Vasilescu
Monica Barladeanu si Rolando Matsangos jpeg