Antonio Banderas și iubita tinerică, senzație pe covorul roșu de la Cannes! Nicole Kimpel, decolteu impecabil!

image
Cum s-au prezentat Antonio Banderas și iubita tinerică la CannesFoto: Getty

Antonio Banderas și partenera lui de viață, Nicole Kimpel, au făcut senzație pe covorul roșu de la Cannes! Cei doi au apărut ținându-se de mână și și-au aruncat priviri galeșe, dar și zâmbete ce trădau bucuria de a fi împreună.

Festivalul de Film de la Cannes din acest an s-a încheiat, premiile fiind deja în mâinile posesorilor lor de drept, după dezbaterile juriului. Magia evenimentului continuă însă, rămânând vie prin aparițiile spectaculoare ale vedetelor prezente, marcate de ținute pe măsură. Unul dintre cuplurile care au furat toate privirile la Cannes au fost Antonio Banderas și iubita lui mai tânără cu 19 ani, Nicole Kempel, care par mai îndrăgostiți pe zi ce trece.

image
Cei doi au strălucit ca și cuplu pe covorul roșu

Cum s-au prezentat Antonio Banderas și Nicole Kimpel la Cannes

Antonio Banderas şi Nicole Kimpel au o relație încă din 2014, la scurt timp după ce actorul a anunţat că a decis împreună cu Melanie Griffith, fosta lui soție, să pună capăt mariajului lor de 19 ani. Instanţa a decis să-i plătească acesteia 65.000 $, lunar, fiindcă actorul a înşelat-o. Cert este că Banderas, în vârstă de 58 de ani, se simte din nou tânăr alături de cea pe care a ales-o drept parteneră, bancherița olandeză în vârstă de doar 38 de ani, care i-a sucit mințile și l-a făcut să divorțeze.

image
Foto: Getty

Pe covorul roșu de la Cannes, cei doi au strălucit împreună ca și cuplu, demonstrând încă o dată că diferența de vârstă dintre ei nu este nimic mai mult decât un număr în vânt. Nicole a purtat o rochie extrem de elegantă, dar și sexy, transparentă, de culoare neagră și încrustată cu o mulțime de pietre prețioase. Deși în aparență rochia pare una „cumințică”, fiind lungă până în pământ și având chiar și mâneci, decolteul generos și crăpătura adâncă a ținutei au fost „sarea și piperul” outfit-ului.De asemenea, rochia s-a bucurat și de prezența unei trene, care a completat frumos ținuta.

Nici Banderas nu s-a lăsat mai prejos, optând pentru un costum elegant bleumarin, cu cravată neagră. Ceea ce a lipsit însă, a fost părul său dat cu gel pe spate și look-ul latino pe care l-a prezentat de-a lungul anilor. Se reinventează, se pare, Antonio, alături de iubita lui tinerică!

image
Antonio Banderas a fost premiat la Cannes
cub octavia geamanu marian ionescu png
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
img (3) jpg
anamaria prodan si ionela prodan
zanni
tudor chirila 2 jpg
Ruxi și cristi mitrea
politia rutiera 0 jpeg
rege Charles jpg
Volodimir Zelenski FOTO Profimedia
image
image
image
image
tudor chirila 2 jpg
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
BeFunky collage (26) jpg
img (3) jpg
Alin Cocos și Monica Orlanda