Are sau n-are chiloți pe ea? Modelul Ana Braga a blocat traficul în California

simeon stalpnicul png
Ana Braga este recunoscută pentru apariţiile ei deocheatefoto: Hepta

Ana Braga nu poate trece neobservată! Dezinvoltă și dezinhibată, blondina de 36 de ani le-a oferit trecătorilor o privelişte de zile mari.

Fotomodelul a ieşit la plimbare pe o stradă din Calabasas, California, mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată. Modelul Playboy purta un tricou cu un text “deocheat” şi o pereche de pantaloni din piele, extrem de scurţi şi decupaţi.

simeon stalpnicul png
Ana Braga a ieșit la plimbare mai mult dezbrăcatăfoto: Hepta

Ana şi-a cumpărat o cafea şi apoi s-a oprit în mijlocul străzii pentru câteva selfie-uri. Trecătorii şi-au dat coate şi i-au admirat formele sexy. Mulţi s-au întrebat dacă fostul iepuraş Playboy purta chiloţi.

simeon stalpnicul png
Blonda este supranumită ”Fata din Ipanema” foto: Hepta

Originară din Rio de Janeiro, blonda s-a stabilit în urmă cu 20 de ani în Statele Unite, unde și-a făcut un renume atât ca model de tabloid, cât și ca dansatoare. Acum, Ana Braga lucrează ca model, tot în Statele Unite.

Blondina a pozat în mai multe rânduri pentru celebra revistă cu iepuraşi, iar în 2014 a fost şi pe coperta Playboy România.

image png
sarah anamaria prodan jpg
giselle si tom brady
cub anamaria prodan png
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
Amber Heard FOTO EPA-EFE
claudia patrascanu copii png
elena udrea adrian alexandrov jpeg
Trupele speciale rusesti Speţnaz
Preşedintele Klaus Iohannis participă la evenimentul „20 de ani de luptă împotriva corupţiei“, organizat de Direcţia Naţională Anticorupţie, în București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
claudia patrascanu copii png
Amber Heard FOTO EPA-EFE
FotoJet (1) jpg
6 divort angelina si jolie brad pitt 3 jpg jpeg
1 will smith jpg jpeg