Băiatul lui Charlize Theron devine fetiţă de la o zi la alta

Ultima actualizare:

    Charlize Theron,  42 de ani, şi  Jackson, 6 ani,  au ieşit la  plimbare prin  Los Angelesfoto: guliver/ splashnews
Charlize Theron, 42 de ani, şi Jackson, 6 ani, au ieşit la plimbare prin Los Angelesfoto: guliver/ splashnews

Charlize Theron, 42 de ani, este mămica perfectă! Îi face toate poftele fiului ei, chiar dacă acesta vrea să fie fetiţă. Îl îmbracă de la raionul pentru fete şi îi împleteşte părul în codiţe.

Actriţa de 42 de ani, de origine sud-africană, l-a adoptat pe Jackson în 2012. La doar trei anişori, copilul făcea crize de isterie în plină stradă pentru că nu îi conveneau hainele cu care îl îmbrăcase mama lui adoptivă. Sătulă de scene violente în public, Charlize a cedat. De aproape doi ani îşi îmbracă băiatul în rochiţe cu volănaşe şi îi colorează unghiile.

simeon stalpnicul png

În 2015, Theron a adoptat-o pe August, de la un orfelinat sud-african. Fetiţa de aproape trei anişori nu are probleme de identitate sexuală şi este, zice mama ei, „cel mai cuminte copil din lume”. Întrebată dacă Jackson vrea să îşi schimbe sexul, Charlize care a câştigat un Oscar în 2004, pentru rolul din filmul „Monstru”, a explicat simplu: „tot ce contează este ca el să fie fericit”. Actriţa care are o avere de peste 130 de milioane de dolari a povestit în urmă cu opt ani că îşi doreşte enorm să fie mămică, dar că „acest lucru este imposibil pe cale naturală”.


    Micuţa August de aproape trei  ani, mai timidă cu ceilalţi copii
Micuţa August de aproape trei ani, mai timidă cu ceilalţi copii

Ea nu a avut noroc în dragoste şi după câteva relaţii amoroase „necâştigătoare” cu Sean Penn, Alexander Skarsgard, Stuart Townsend şi Keanu Reeves, Charlize s-a resemnat şi s-a dedicat întru totul meseriei de mamă. Gurile rele au declarat pentru „Hollywood Reporter”, că Charlize întreabă despre cum se comportă Angelina Jolie cu fiica ei Shiloh, de 12 ani, care la rândul ei vrea să fie băiat şi o întreabă pe Cher despre tranziţia fiicei ei în bărbat. Întrebată dacă a fost cu Jackson la psiholog, Charlize a confirmat că i-a oferit lui Jackson tot ce i-a stat în putinţă pentru a găsi un răspuns privind identitatea lui. 

image
image
image
image
image
image
cub carmen tănase png
lino golden instagram jpg
banner ana morodan png
banner Raluca Blejușcă png
banner anamaria socaciu png
Ana Morodan soseste la sediul Parchetului Judecatoria Sector 1 pe 29 martie 2023 FOTO Inquam Photos Sabin Cirstoveanu