Băiatul lui Charlize Theron vrea să fie fată! Alte vedete de la Hollywood ai căror copii vor să îşi schimbe sexul

image
Charlize Theron, 44 de ani, îl ajută pe băiatul ei Jackson în procesul de tranziţie către sexul feminin şi e fericită că micuţa August rămâne fetiţă

Este o mamă incredibilă! Charlize Theron, 44 de ani, îi face toate poftele fiului ei, Jackson. Îl îmbracă în haine de fete, îi împleteşte părul în codiţe, la coafor, şi i-a cumpărat păpuşi pentru că nu îi plac maşinuţele. Dar puştiul de 7 ani nu e singurul copil de la Hollywood care vrea să îşi schimbe sexul.

Actriţa de origine sud-africană l-a adoptat pe Jackson în 2012, după ce a abandonat gândul că va putea deveni mamă. La vârsta de trei anişori, copilul făcea crize de isterie în stradă pentru că nu îi conveneau hainele de băiat. Charlize a cedat şi îi face pe plac lui Jackson care este hotărât să devină fată. De aproape patru ani îşi îmbracă băiatul în rochiţe cu volănaşe şi îi colorează unghiile.

Momentan, actriţa, care are o avere de 130 de milioane de dolari, nu îi poate îndeplini prea curând visul de a-şi schimba sexul pentru că legislaţia privind protecţia minorilor îi interzice să facă acest lucru. În 2015, Theron a adoptat-o pe August, de la un orfelinat sud-african, iar mama ei zice că este „cel mai cuminte copil din lume”. Micuţa nu înţelege problemele identitare prin care trece fratele ei şi atunci când se joacă îi spune lui Jackson ”sora mea”.

image

Angelina Jolie, 44 de ani, se confruntă şi ea cu aceleaşi probleme cu fiica ei Shiloh, de 13 ani, care din 2015 şi până în prezent se îmbracă şi se comportă ca un băiat. Spre deosebire de sora ei Zahara Marley, de 14 ani, Shiloh a renunţat la cele mai mici urme de feminitate, preferând să îi copieze pe fraţii mai mari Maddox, de 18 ani şi Pax Thien, de 15 ani. Recent, Shiloh şi-a supărat mama anunţând-o că vrea să se mute la tatăl ei, Brad Pitt, pentru că ”el o înţelege de ce vrea să fie băiat”. 

image

Kate Hudson (40 de ani) este mama mândră a doi băieţi frumoşi: Ryder (15 ani) şi Bingham (8 ani). În octombrie 2018, actriţa a adus-o pe lume pe Rani Rose, o fetiţă de toată frumuseţea. Însă, spre surprinderea tuturor, Hudson care se iubeşte cu Danny Fujikawa, a anunţat că Rani Rose ”nu este o fetiţă obişnuită, ci un copil care îşi va decide singur orientarea sexuală”.

Într-o situaţie similară se află şi actriţa Megan Fox (33 de ani) care e măritată din 2010 cu Brian Austin Green şi cresc împreună trei băieţi. Fiii cei mari, Noah (6 ani) şi Bodhi (5 ani) şi-au lăsat părul lung, se îmbracă în colanţi, şi-au pus cercei în urechi şi merg la carnavaluri îmbrăcaţi în rochiţe. Micuţul Journey River, de 3 ani, încă se mai joacă cu maşinuţe, pistoale şi se crede super-erou.

image
image png
sarah anamaria prodan jpg
giselle si tom brady
claudia patrascanu copii png
Kate Middleton (3) jpg
cub anamaria prodan png
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
elena udrea adrian alexandrov jpeg
militari rusi sursa ministerul apararii din rusia (4) jpg
accident SUA / Foto WOWT.com via The New York Post
image
image
image
image
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
claudia patrascanu copii png
Amber Heard FOTO EPA-EFE
FotoJet (1) jpg
6 divort angelina si jolie brad pitt 3 jpg jpeg
1 will smith jpg jpeg