Bărbații din viața lui Drew Barrymore

Ultima actualizare:

    Drew a divorțat anul acesta foto: Arhiva personală
Drew a divorțat anul acesta foto: Arhiva personală

Se spune că a treia oară e cu noroc. Pentru Drew Barrymore, însă, nici a treia oară nu s-a dovedit a fi o șansă norocoasă. Celebra actriță tocmai a confirmat că va divorța de Will Kopelman, bărbatul cu care este căsătorită de trei ani și cu care are doi copii, respectiv Olive (3 ani) și Frankie (2 ani).

În lumina celor întâmplate recent, noi ne-am gândit să facem o listă a bărbaților cu care Drew Barrymore s-a iubit de-a lungul anilor, pentru a vedea mai precis ce anume a făcut-o pe actriță să ajungă de fiecare dată în pragul divorțului / despărțirii. Vă avertizăm, însă, că lista nu e chiar scurtă!

Bărbații din viața lui Drew Barrymore: logodnicii Leland Hayward și Jamie Walters

Cu primul s-a iubit în anul 1991, pe când Drew avea doar 16 ani. După câteva luni de relație Leland, nepotul unui producător de la Hollywood, a cerut-o de nevastă pe Drew. Tot câteva luni au fost de ajuns pentru ca cei doi să rupă logodna.

Între anii 1992 – 1993, Drew a fost îndrăgostită de muzicianul și actorul Jamie Walters, cu care de asemenea a fost logodită. Ce s-a întâmplat mai exact cu relația lor nu știm, căci, la un moment dat, Drew poza din nou în tânăra disponibilă.

Bărbații din viața lui Drew Barrymore: Jeremy Thomas, primul soț (1994).

Treaba cu disponibilitatea n-a durat mult, căci Drew l-a întâlnit pe, atunci ospătar și mai târziu patron de bar, Jeremy Thomas. Așa se face că l-a vârsta de 19 ani, Drew s-a căsătorit cu Jeremy. La mai puțin de două luni de la nunta celor doi a survenit divorțul.

Vezi pe www.okmagazine.ro cu ce bărbați celebri s-a iubit Drew Barrymore!

image
image
image
image
image
image
tudor chirila si iulia mizgan jpg
5 ecaterina ladin 1 jpg jpeg
kim k jpg
Cleopatra Stratan e foarte încântată de colaborarea și prietenia cu soția lui Valentin Sanfira
banner anca badiu png
"Ne e bine de 14 ani încoace", spune Dan Cruceru despre jumatatea lui
aplicatii de spionaj jpeg
banner iosif rotariu png