Belmondo şi-a văzut fiica prima oară după 4 ani

Ultima actualizare:

    În sfârşit, o familie aparent  fericită: Nathalie (47 de ani), Stella  (8 ani) şi Jean Paul Belmondo (79 de ani)
În sfârşit, o familie aparent fericită: Nathalie (47 de ani), Stella (8 ani) şi Jean Paul Belmondo (79 de ani)

După o aprigă dispută în justiţie pentru custodia fiicei lor, Stella, de 8 ani, Jean-Paul Belmondo (79 de ani) şi fosta sa soţie, Natty, de 47 de ani, au căzut la pace. Motivul: starul a renunţat la amantă.

Zilele trecute, actorul francez Jean-Paul Belmon­do a anunţat că i-a dat papucii iubitei sale Barbara Gandolfi, în vârstă de 37 de ani. Imediat ce a auzit vestea, fosta soţie a starului, Natty Belmondo, şi-a arătat marea bucurie că fostul său bărbat a renunţat la amantă.

Atât timp cât actorul a trăit cu Barbara, fost "Iepuraş" Playboy, Natty nu a conceput ca micuţa să-şi vadă tatăl în prezenţa acesteia şi a obţinut în justiţie legalizarea interdicţiei. Şi cum Barbara nu îl slăbea nici o clipă din ochi pe Belmondo, acesta nu a mai putut să o mai aibă lângă el pe fetiţă timp de 4 ani.

Practic, acum, actorul a făcut o alegere între amantă şi fiică, spre marea bucurie a lui Natty, care le-a înlesnit o întâlnire emoţionantă, după atâta amar de vreme.

Fostă balerină şi vedetă de televiziune, Natty Belmon­­do a fost căsătorită cu Jean-Paul din 2002 până în 2008, când Barbara Gandolfi a reuşit să se lipească de star. "Acum sunt o mamă mai liniştită", a spus recent Natty, la canalul de televiziune RTL, după împăcarea cu fostul soţ.

O relaţie de patru ani cu Barbara Gandolfi

Jean-Paul Belmondo şi Barbara Gandolfi au avut o relaţie din 2008 până în octombrie 2012. Ei s-au despărţit după ce actorul s-a săturat să mai fie stors de bani de aceasta.

simeon stalpnicul png

Devenit celebru după ce a jucat în filmul "Cu sufletul la gură", în 1960, Belmondo a mai fost căsătorit cu Élodie Constantin, între 1953 şi 1966. Élodie i-a dăruit 3 copii: Patricia (născută în 1958), care a murit în 1994 într-un incendiu, Florence (54 de ani) şi Paul (49 de ani). Belmondo a mai jucat în filmul de succes "Mirii anului II", care s-a turnat în România.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net