Ben Affleck şi-a tatuat o pasăre pe tot spatele

Ultima actualizare:
Ben Affleck filmează în prezent  pentru o ecranizare romantică  intitulată “Live by night”
Ben Affleck filmează în prezent pentru o ecranizare romantică intitulată “Live by night”

E clar că anul acesta îi aparţine lui Ben Affleck! Şi-a înşelat nevasta cu bona, a pierdut un milion de dolari la cazinou şi la final s-a trezit cu un şut în fund de la Jennifer Garner (43 de ani) şi izgonit din casă. Acum iată-l tatuat!

Ben nu mai are nimic de pierdut şi dacă până recent a reuşit să îşi păstreze pielea corpului nemâzgălită, iată că despărţirea de familie l-a împins la gesturi extreme. Şi nu a fost vorba de un mini-tatuaj, ci de ditamai pasărea Phoenix pe care şi-a desenat-o pe întreg spatele. Paparazzi l-au surprins în premieră joi, pe platourile de filmare din Los Angeles, cu spatele dezgolit. 


    Ben Affleck filmează în prezent  pentru o ecranizare romantică  intitulată “Live by night”
Ben Affleck filmează în prezent pentru o ecranizare romantică intitulată “Live by night”

În 2000, Ben declara într-un interviu că nu a făcut nici o transformare majoră şi irevocabilă asupra corpului său. La finele lunii iulie însă, i s-a ridicat un pic tricoul la spate şi atunci i s-a văzut tatuajul. Însă nimeni nu s-a gândit că e aşa de mare. Jennifer Garner i-a dat papucii după 10 ani de căsnicie în luna iunie, după ce la sfârşitul lunii mai a fugit de acasă în Las Vegas cu bona Christine Ouzounian şi i-a lăsat de capul lor pe cei trei copii ai lor. După această dovadă clară de iresponsabilitate, Garner a decis că trebuie să pună piciorul în prag. Acum avocaţii lor negociază împărţirea averii comune de 115 milioane de dolari. Ei au trei copii împreună, pe: Samuel (3 ani), Seraphina (6 ani) şi Violet (10 ani). Chiar dacă soacra face eforturi supraomeneşti să îşi convingă nora să îl ierte pe Ben, Jennifer Garner nici nu vrea să audă pentru că, zice ea, numai ea ştie câte a trebuit să îi înghită timp de 10 ani de când sunt căsătoriţi.

Pasărea Phoenix, simbolul renaşterii

Pasărea Phoenix este o figură mitică ce are ca principal atribut faptul că poate renaşte din propria cenuşă, după ce se automistuie în flăcări. Conform mitologiei greceşti, ea trăieşte de la 500 la 13.000 de ani, dar nu se poate reproduce. Când simte că i se apropie sfârşitul, pasărea Phoenix îşi face un cuib din plante aromatice şi tămâie şi îl transformă în propriul rug. Din aceste flăcări renaşte apoi.

image
image
image
image
image
image
banner Ioana Filimon png
Foto facebook Andreea Marin jpg
banner alina radi png
Selly și iubita lui sunt împreună de aproape 5 ani
Cub Bianca dragusanu Gabi Bădălau jpeg
banner maria constantin png