Blake Lively a devenit din nou mămică! Actrița și Ryan Reynolds au împreună trei copii

Ultima actualizare:
Blake Lively și Ryan Reynolds au devenit părinți pentru a treia oară
Blake Lively și Ryan Reynolds au devenit părinți pentru a treia oară

Actrița Blake Lively și partenerul ei de viață, dar și de „meserie”, Ryan Reynolds, au devenit părinți pentru a treia oară, după ce vedeta a adus recent pe lume un nou membru al familiei. Există, totuși, confuzie în presa internațională cu privire la data la care vedeta a născut, având în vedere că ea și soțul ei au fost extrem de discreți în privința acestui eveniment important din viața lor.

Catalogat drept unul dintre cele mai romantice și frumoase cupluri de la Hollywood, familia formată din actorii Blake Lively și Ryan Reynolds a întâmpinat recent un nou membru. Îndrăgita actriță, în vârstă de 32 de ani, cunoscută în special pentru rolul său din celebrul serial „Gossip Girl” a devenit recent mămică pentru a treia oară.

Blake Lively, mămică pentru a treia oară 

Sexul și numele noului născut n-au fost încă dezvăluite, iar în presa internațională se vehiculează că micuțul ar fi venit deja pe lume în urmă cu două luni, însă soții și-au dorit să fie discreți în privința acestui aspect al vieții lor personale, conform Mirror.co.uk

Despre Blake și Ryan se spune adesea că au relația perfectă, cei doi sorbindu-se din priviri atunci când apar la evenimentele de pe covorul roșu și ironizându-se reciproc pe rețelele de socializare, spre deliciul admiratorilor acestora. 


    Blake Lively și Ryan Reynolds au devenit părinți pentru a treia oară Foto: Getty
Blake Lively și Ryan Reynolds au devenit părinți pentru a treia oară Foto: Getty

Nu se știe exact data la care a născut actrița, însă există și  surse care susțin că acest lucru s-ar fi întâmplat zilele trecute. Blake Lively și Ryan Reynolds mai au doi copii împreună, pe James Reynolds (4 ani) și pe Inez Reynolds (2 ani). Blake Lively a anunțat că este însărcinată a treia oară în luna mai, când a participat la lansarea filmului „Detectivul Pikachu”. „Eu mai am patru frați, soțul meu mai are trei, deci e clar că în familiile noastre făcutul de copii e aproape un sport”, spunea actrița în urmă cu ceva vreme.

Totuși, deși a trecut prin trei nașteri, Blake arată în continuare impecabil, orice apariție de-a sa în cadrul evenimentelor mondene fiind un prilej de laude la adresa vedetei. 

image
image
image
image
image
image
image png
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
image
actualitate.net
image
actualitate.net