Blestemul Oscarurilor: vezi ce au păţit vedetele după ce au câştigat premiul

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Numeroase actriţe distinse cu premiul Academiei Americane au avut probleme în viaţa personală după câştigarea trofeului.  În ultimul deceniu, divele care au intrat în posesia Oscarului s-au despărţit de partenerii lor de viaţă.

Cele mai recente „victime“ sunt Kate Winslet şi Sandra Bullock.

„Blestemul" Oscarului părea să fi intrat în remisie, dar a lovit din nou, de două ori în această săptămână. Prima surpriză a venit din partea lui Kate Winslet (34 de ani), câştigătoarea Oscarului pentru interpretare feminină în 2009, pentru rolul din „Cititorul" („The Reader").

Actriţa britanică a anunţat zilele trecute că pune capăt unei căsnicii de şapte ani, cu cel de-al doilea soţ al ei, regizorul Sam Mendes.

Cealaltă surpriză a avut-o ca protagonistă pe Sandra Bullock (45 de ani), laureata ediţiei din acest an. Actriţa a intrat săptămâna aceasta în atenţia tabloidelor, care au relatat cu detalii explicite aventura extraconjugală a soţului ei, vedeta TV Jesse James (cunoscut şi publicului român din seria „Monster Garage", difuzată de Discovery Channel) cu un obscur model american, acoperit cu tatuaje.

Extrem de afectată, Bullock a părăsit domiciliul conjugal şi a anunţat că nu va participa la lansarea din Marea Britanie a peliculei „The Blind Side", pentru care a primit Oscarul la începutul lunii martie.

Julia Roberts a dat „tonul"

„Seria neagră" a deceniului a fost deschisă de Julia Roberts (42 ani), distinsă în 2001 cu un Oscar pentru rolul din drama „Erin Brockovich". În decurs de câteva luni, intens mediatizata relaţie a lui Roberts cu iubitul ei de atunci, actorul Benjamin Bratt, devenea istorie.

Următoarea victimă a fost Halle Berry (43 de ani), prima actriţă de culoare răsplătită cu Oscar pentru prestaţia din „Puterea dragostei" („Monster's Ball"), în 2002.

Curând, viaţa personală a lui Berry s-a transformat într-un carusel al umilinţelor, iar căsnicia ei cu muzicianul Eric Benet, „bolnav" de infidelitate cronică şi de dependenţă de sex, devenea unul dintre subiectele favorite ale tabloidelor. Cei doi s-au separat în 2003, divorţul fiind finalizat doi ani mai târziu.

La Oscarurile din 2004, marea câştigătoare a categoriei feminine de interpretare a fost actriţa sud-africană Charlize Theron (34 de ani), cu rolul din „Monstrul" („Monster"). Mult timp, relaţia ei cu actorul irlandez Stewart Townsend a părut una dintre cele mai stabile din lumea showbiz-ului.

simeon stalpnicul png

Dar mitul permanenţei s-a spulberat chiar la începutul acestui an, când cuplul şi-a anunţat discret despărţirea. Hilary Swank, laureată cu două premii ale Academiei, şi Reese Witherspoon completează lista „neagră" a actriţelor urmărite de ghinion după ce au câştigat un premiu al Academiei.

Citeşte întreg articolul aici

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net