Blonda asta îl ţine în lesă pe Van Damme?

image
Blonda misterioasă l-a urmat pe actor la hotelul din Beverly Hills, unde se cazase

Jean Claude nu-şi dezminte renumele de crai nici la 54 de ani. Starul care face şpagatul pe scaune a făcut o nouă cucerire la doar o săptămână după divorţul de Gladys Portugues.

Vesel nevoie mare şi într-o formă fizică impecabilă, chiar dacă a trecut bine de prima jumătate de veac de viaţă, Van Damme a fost surprins zilele trecute ieşind dintr-un club de noapte din Hollywood, California. În ciuda faptului că era trecut de ora două dimineaţa, actorul era pus pe şotii şi a avut grijă să nu plece neînsoţit la hotel. O blondă misterioasă a plecat cu el în maşină către un hotel de fiţe din Beverly Hills.

Van Damme poreclit şi „Muşchii din Bruxelles” trece prin cel de al 5-lea divorţ din viaţa sa. În urmă cu o săptămână soţia lui, Gladys, a depus actele de divorţ şi îi cere starului o cotă parte din averea de 30 de milioane de dolari. Ei au fost căsătoriţi 15 ani şi 9 luni, însă au locuit foarte puţin timp împreună. Cei doi au împreună doi copii majori, pe Bianca Bree şi pe Khristopher Van Varenberg (n.n. numele real al lui Van Damme).

Actorul din “Sport sângeros” a fost căsătorit între 1980-1984 cu Maria Rodriguez, între 1985-1986, cu Cynthia Derderian, între 1994-1997 cu Darcy LaPier, care îi dăruieşte un copil, Nicholas, şi între 1999-2015 cu Gladys Portugues. Van Damme are o avere estimată la 30 de milioane de dolari. În 1998 a fost diagnosticat cu o formă de schizofrenie, care îl face să fie inconstant pe plan sentimental şi predispus la excese.

image
Blonda misterioasă l-a urmat pe actor la hotelul din Beverly Hills, unde se cazase

Van Damme, făcut sclav de o româncă

În septembrie 2009, Click! v-a relatat pe larg povestea unei nopţi de sex sălbatic ce l-a avut ca protagonist pe Jean Claude Van Damme. Superba româncă Izabela, de 23 de ani, a fost convinsă de actorul care face “şpagatul pe scaune” să îl urmeze în camera de hotel.

Aici i-a cerut să îi introducă vibratoare în fund, să îl plimbe în lesă prin cameră, să îl pălmuiască şi să îi bage degetele în gură. Se pare că în acele momente, când făcea pe sclavul, Jean Claude era sub influenţa drogurilor şi a alcoolului.

image
2009 Click! v-a relatat pe larg noaptea firbinte de sex a lui Jean Claude
cub anamaria prodan animat gif
transfagarasan 2819625 1920 jpg
FotoJet (4) jpg
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg
Simona Halep, Instagram jpg
FotoJet (7) jpg
cub anamaria prodan divorț png
bianca dragusanu png
Marius Cozmiuc Sergiu Bejan  canotaj dublu rame foto epa efe jpg
Vladimir Putin FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
bianca dragusanu png
cub anamaria prodan divorț png
cub zannidache png
Sylvester Stallone și Jennifer Flavin FOTO EPA-EFE
FotoJet jpg