Boala secretă pe care Kim Kardashian o ascunde din 2010

Kim Kardashian suferă de psoriazis
Kim Kardashian suferă de psoriazis

Kim Kardashian (35 de ani) este un model pentru adolescente și femei din toată lumea. Este imaginea perfecțiunii pentru multe dintre ele, care îi urmează îndeaproape sfaturile și deciziile pe care le ia în legătură cu trupul ei.

Cu toate acestea, nimeni nu este perfect. Nici măcar Kim Kardashian. O recunoaște chiar ea. Are un complex încă din 2010, de când a fost diagnosticată cu o boală de piele numită psoriazis. Ani buni, vedeta a încercat din răsputeri să ascundă petele roșii care îi apăreau frecvent pe anumite zone ale corpului, însă acum a decis că nu vrea să se mai ascundă.


    Kim Kardashian suferă de psoriazisfoto: KimKardashianWest.com
Kim Kardashian suferă de psoriazisfoto: KimKardashianWest.com

„Câteodată simt că este marele meu defect și toată lumea știe despre el, deci de ce să îl mai ascund?”, a scris Kim, pe aplicația ei, kimkardashianwest.com.

Vedeta a fost dagnosticată cu psoriazis în 2010, iar afecțiunea a moștenit-o de la mama ei, Kris Jenner. Deocamdată, nu există un leac, însă Kim susține că ameliorează simptomele cu dietă și injecții și creme cu cortizol (un hormon, n.r.).

„Toți cei care suferă de psoriazis au simptome diferite; câteodată, iritațiile te mânâncă, câteodată se ia pielea. Ale mele se umflă câteodată din diferite motive”, a explicat vedeta. „Întotdeauna sper să apară un leac, desigur, dar între timp, învăț să accept asta ca parte din cine sunt”, a adăugat.

vica blochina si bianca patrichi jpg
astrolog madalina manole jpg
Gabriela Cristea poza principala jpg
madalina manole facebook jpg
caine jpg
cub oana niculescu mizil png
cub gina pistol smiley png
Victor Piturca la DNA  Foto Inquam Photos George Calin (5) jpg
image
image
image
image
image
image
pamela anderson jpeg
cub isabela onoriu png
Gabriela Cristea poza principala jpg
Pepe la alergare  jpg
Pamela Anderson jpg
oana roman si marius elisei