Brad Pitt ”și-a tras” o nouă prietenă? Cei doi au fost văzuți plimbându-se cu barca prin Veneția

image
Brad Pitt (55 ani), ca un gentleman, o lasă mai întâi pe misterioasa brunetă să se îmbarceFoto: Profimages

Brad Pitt (55 ani) s-a plimbat, marți, pe canalele din Veneția, Italia, cu o brunetă misterioasă, într-o barcă-taxi cu motor. Zâmbind și glumind, cei doi și-au petrecut întreagul drum discutând, în timp ce se uitau lung unul la celălalt. Paparazzi au surprins momentele de tandrețe dintre cei doi. Brad s-a despărțit de Angelina, după 12 ani de relație, în anul 2016, după ce s-au certat în timpul unei curse cu avionul.

Brad Pitt, în vârstă de 55 ani, a fost surprins de paparazzi, marți, pe ”străzile-râu” ale Veneției, în Italia, alături de o femeie misterioasă. Cei doi erau relaxați, iar pe chipul ei  înfloreau zâmbete largi, vizibil impresionată de atmosfera din orașul iubirii. Deși amândoi purtau ochelari de soare, se uitau unul la celălalt îndelung. Brad era îmbrăcat  cu un pulover albastru-închis, în pantaloni bej și, pe deasupra, o geacă de aceeași culoare, iar, în picioare, avea niște pantofi simpli, albi. Ținuta casual mai includea o șapcă maro și un lanț argintiu la gât. Pe altă parte, partenera de drum a actorului american, avea o pălărie maro și o bluză albă vaporoasă. Pitt este în orașul ”fără străzi” cu ocazia ediției 76 a ”Festivalului Internațional de Film”, care se desfășoară în perioada 28 august-7 septembrie. Brad se află în plină campanie de promovare mondială a filmului cu numărul nouă al regizorului Quentin Tarantino, ”A fost odată la... Hollywood”.

Brad Pitt a avut parte numai de femei frumoase

Brad Pitt, care are o avere de 300 de milioane de dolari, a fost căsătorit pentru cinci ani, din 2000, cu actrița Jennifer Aniston (50 ani).  În 2005, imediat după ce și-a anunțat divorțul de Jennifer, Brad și-a oficializat relația cu Angelina Jolie (44 ani). În 2014, Brad și Angelina s-au căsătorit la insistențele copiilor lor. ”Brangelina” a rezistat 12 ani, timp în care au adus pe lume trei copii: Shiloh Nouvel (13 ani) și doi gemeni: Knox Léon și Vivienne Marcheline (11 ani), dar au și adoptat trei copii: Maddox Chivan (18 ani), Pax Thien (15 ani) și Zahara Marley (14 ani), din Cambodgia, Vietnam și, respectiv, Etiopia. Divorțul s-a finalizat în luna septembrie a anului 2019. Brad și-a început cariera în 1987, în timpul căreia a câștigat 61 de premii, printre care două ”Golden Globes” și un Emmy, și a avut parte de 148 de nominalizări la diferite festivaluri de film. Pe parcursul drumului său în industria de cinematografică a jucat în filme precum ”Fight Club” (1999), ”Domnul și doamna Smith” (2005) și ”Strania poveste a lui Benjamin Button” (2008).

cub theo rose png
sarah anamaria prodan jpg
claudia patrascanu copii png
Kate Middleton (3) jpg
Kate Middleton
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
8 kanye west shutterstock 477795043 jpg jpeg
cub mircea bravo png
Iarna Poiana Brasov vremea FOTO Shutterstock jpg
Pavel Popescu/ Facebook
image
image
image
image
8 kanye west shutterstock 477795043 jpg jpeg
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
claudia patrascanu copii png
Amber Heard FOTO EPA-EFE
6 divort angelina si jolie brad pitt 3 jpg jpeg
sarah anamaria prodan jpg